بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قرار نیست همه موهاشون بریزه اگرم ریخت در میاد مهمش اینه که خوب بشه بهش بگو مادر باید خیلی محکم باشه به بقیه هم امید بده براش دعا میکنیم ایشالا خوب میشه خدا خیلی مهربونه
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏 امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤ برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم " شاد و سلامت باشید 🌹
عزیزم سوپ میتونم بهشون بدم؟ چون جو میگن نفخ میاره بجاش رشته بریزم؟
آره عزیزم میشه بدی سوپ رشته بده ولی جو مقویه خیسش کن نفخشم میره ولی کلا تو دوران شیمی درمانی میل به چیزای داغ ندارن برادر من سوپ میدید حالش بد میشد عصبی میشد جتما ۴ مغز بخر برا مامان مویز بخر کم کم بده بخوره دفعات رو زیاد کن
ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟ من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده
من عموم میبردم خودم شیمی درمانی اره اخرش یکم بیشتر شده بود ولی ابمیوه که میدادم بهش بهتر میشد شنیدم ...
نشاسته خام چطور و به چه مقدار باید مصرف کرد ؟مشکل عموتون چی بود ؟
خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
عزیز دلم دوردن سوگواری رو طی کنید گریه کنید داد بزنید گله کنسد خالی شید همه شما مادر بعد قوی پاشو وا ...
منم ترس همه وجودمو گرفته قراره مادرم شیمی درمانی بشه😭😭😭😭
خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞