2777
2789

چندمین باره شیمی درمانی

تا یک هفته 

دکتر قرص تهوع داده

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندمین باره شیمی درمانی تا یک هفته  دکتر قرص تهوع داده

دیروز جلسه اول بود

دکتر قرص ضد تهوع داده برای ۳ روز اولش ولی اونم اثر نکرده انگار

دیروز خوب بود ولی امروز بعد اینکه صبونه خورد حالت تهوعش شروع شده

معمولا یکی دوروز به مریض اب هویج و اب پرتقال بدین یا امپول ضد تهوع بزنه معمولا به مرور تو شیمی درمان ...

نمیخوره که میگم حالت تهوع دارم قرص ضد تهوع دکترش داده بود خورد

از دفعه های بعد حالت تهوعش بیشتر میشه یعنی؟

حداقل روزی دو لیتر آب یا مایعات 

مثل آب سیب آب هویج و ....باید خورده بشه

تا زودتر خارج بشه وگرنه بیشتر اذیت میشه

از عوارض دارو درمانیه و اون آمپول تو شکمی اگه دکتر داده باشه

امیدوارم زودتر حال بیمارتون خوب و سلامت بشه

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
حداقل روزی دو لیتر آب یا مایعات  مثل آب سیب آب هویج و ....باید خورده بشه تا زودتر خارج بشه وگ ...

عزیزم شیمی درمانی ممکن حال بیمار  بدتر کنه ؟

آشنای ما سرطان داشت بعد سومین  دوره شیمی درمانی حالش خیلی بد شده افتاده دیگه هیچی نمی خوره ن حرفی ...

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
آمپول تو شکمی نداشت مرسی عزیزم❤️

شکر خدا

فقط باید تقویت بشه و مایعات

بزودی خوب میشه به امید خدا و کمک اطرافیان 

نمیخوره که میگم حالت تهوع دارم قرص ضد تهوع دکترش داده بود خورد از دفعه های بعد حالت تهوعش بیشتر میش ...

من عموم میبردم خودم شیمی درمانی اره اخرش یکم بیشتر شده بود ولی ابمیوه که میدادم بهش بهتر میشد شنیدم نشاسته خام هم یه ذره بخوره خوب میشه مادرت احتمالا زیاد فکر میکنه و استرس داره واسه همین اینجوریه بهش امیدواری بده سرطان سینه قابل درمانه من تو زمان شیمی درمانی عموم باهاش از خاطره هامون میگفتیم نمیزاشتم فکر کنه و خسته بشه روحیه مریض تو روند درمانش کمک میکنه

من عموم میبردم خودم شیمی درمانی اره اخرش یکم بیشتر شده بود ولی ابمیوه که میدادم بهش بهتر میشد شنیدم ...

آفرین خدا خیرت بده 

خوب شدن؟

خودش بچه نداره 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست