2777
2789
عزیزم شیمی درمانی ممکن حال بیمار  بدتر کنه ؟ آشنای ما سرطان داشت بعد سومین  دوره شیمی درم ...

همه اینطور نیستند 

خیلی ها خوب میشن 

عمومیت نداره 

عوارض شیمی درمانی اذیت میکنه اما قابل تحمله و اینکه روحیه بیمار تقویت بشه

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
همه اینطور نیستند  خیلی ها خوب میشن  عمومیت نداره  عوارض شیمی درمانی اذیت میکنه ام ...

ن میدونم

میگم دلیلش چیه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین خدا خیرت بده  خوب شدن؟ خودش بچه نداره

سرطان عموی من قابل درمان نبود فقط روندش کند میکرد شیمی درمانی نه متاسفانه به رحمت خدا رفتن عموم خانواده ای نداشت و من مثل پدرم دوسش داشتم

ن میدونم میگم دلیلش چیه

فکر کنم ضعیف بودن بدن باشه که قابل تحمل نیست و بستگی به نوع بیماریش هم داره و دز قوی دارو

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
سرطان عموی من قابل درمان نبود فقط روندش کند میکرد شیمی درمانی نه متاسفانه به رحمت خدا رفتن عموم خانو ...

آخی عزیزم

خدا  بیامرزه 

سرطان جی بود مگه 

فکر کنم ضعیف بودن بدن باشه که قابل تحمل نیست و بستگی به نوع بیماریش هم داره و دز قوی دارو

وقتی ب شیمی درمانی جواب نده یعنی دیگه ر

درمانی نداره؟

وقتی ب شیمی درمانی جواب نده یعنی دیگه ر درمانی نداره؟

نمیدونم 

استخوان؟

به پوستش اسیب زده بود مثل خوره پوستش از بین رفته بود یه غده بزرگم در اورده بود بوی خیلی بدی داشت 

چقد کنجکاوی شما برام جالبه البته من دوست دارم ازم میپرسی فقط دوست دارم ببینم دلیلش چیه

به پوستش اسیب زده بود مثل خوره پوستش از بین رفته بود یه غده بزرگم در اورده بود بوی خیلی بدی داشت&nbs ...

اخه یکی از آشناها سرطان داره

عزیز دلم دوردن سوگواری رو طی کنید گریه کنید داد بزنید گله کنسد خالی شید همه شما مادر بعد قوی پاشو وایستا تمام قدد چای بیناری مادرتون وایستید بهش روحیه بدید بگید خیلیا خوب شدن بگید این اصلا اسمش سخته ولی قابل درنانه این روزا رو گذروندم هنوزم میگذرونم براش ۴ مغز بخر بده بخوره آب هویچ بده بد خلق میشه بهونه گیر میشه درکش کن فقط نذار بمونه خونه برید بیرون موهاش میریزه سخته خیلی سخت ولی خوب میشه باشه فقط محکم باشید مایعات خیلی بده چیزای خنک حالش رو بهتر میکنه چربی وشرینی وحذف کنید لیمو طبیعی بخر بده بخوره ‌برای غذا چلو گوشت بده قبل شیمی درمانی ماکارانی بده تا اون دو روز که غذا نمیخوره انرژی داشته باشه یادت نره چیا گفتم یه روز میای میگی مامانم خوب شد

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده