2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زد ک بیا بریم 😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تازه عروسی هستین ، خوب به خاطر شما میره که عروسش رو ببینن  نزن تو ذوقش عزیز دلم ، اگه مشکل ...

تازه عروسم ولی آخه عزیزم اونا منو هفته پیش دیدن بعدشم اگ برم میدونم دیگ پشتم حرف درست میکنه

پروفایل عکس خودمه خواهشن کپی نکنید ❤️
فقط میخواد منو ببره ب این اون نشون بده منم حرصم میگیره ک مگه عروسک هستم

عکس پروفایل خودتی 

چ خوشگلی عزیزم

حالا ی روز و برو بخاطرش تحمل کن گناه داره بخاطرشما میخاد بره

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
عکس پروفایل خودتی  چ خوشگلی عزیزم حالا ی روز و برو بخاطرش تحمل کن گناه داره بخاطرشما میخاد بر ...

اره عزیزم خودمم لطف داری عزیزدلم گلم بخاطر من نمیره ک ب فکر خودشه فقط میخواد چشم توچشمی کنه بگه اره عروسم اینه فلان منم ناراحت میشم خودمو دوست نداره ولی میتونه پز بده

نه حرف بدی نمیزنی که ..به شوهرتم گفت بگو خب من راحت نیستم چه حرفی دارم با دوستای مادر جون بزنم 

یعنی الان بهم پیام بدم؟

تازه عروسم ولی آخه عزیزم اونا منو هفته پیش دیدن بعدشم اگ برم میدونم دیگ پشتم حرف درست میکنه

مبارک باشه عزیزم

خانومی حرف و حدیث همیشه هست ، برای همه هست، الانم چون اول زندگیتونه بیشتره، همه میخوان نظر بدن یا بیشتر شما رو بشناسن ، یه مدت که بگذره موضوع شما عادی میشه یه موضوع جدید پیش میاد ، تا اون موقع سعی کن بهانه دست این حاج خانوما ندی عزیز دلم