2777
2789

درسته سر یک تاپیک تنش پیش اومد ولی کلا از اینکه سعی کردم تاپیک مفید بزنم چه تو کاربری خودم و چه با کاربری مامانم حداقل پیش وجدان خودم آسوده ام مهم هم همینه حتی تو مسیر مخالف آب هم قزل آلا باش بالاخره به هدفت میرسی مهم خودتی و خدای خودت به قول معروف اوس کریم چاکریم ممنون که امروز گذاشتی مفید باشم 😅🙏🏻❤

هوم چه تاپیک مفیدی زدی

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ کارایی انجام دادی از صبح تا الان ک این حسو داری؟

اول اینکه کرونا دارم پسرمم همینطور ازش پرستاری کردم بعد به محل کارم اطلاع دادم جون کارم با بچه هاس که ایندهفته نمیتونم بیام به دلیل قرنطینه به هر حال وجدان کاریه دیگه  بعد کتاب های مفید کتابخانه اش شروع به معرفی در سایت کردم البته گنجایش تاپیک هام تمام شد چون مامان پیشمه با کاربری اون ادامه دادم