2777
2789
عنوان

میخام قهرکنم برم خونه بابام

258 بازدید | 16 پست

3ساله ازدواج کردم بچه ندارم چون شوهرم ضعیفه کارش اسنپه درامدش کمه چون میره پیش دوستاش قلیون میکشه ولی میگ نمیکشم ولی دهنش بومیده همش پیش دوستاش توقهوه خونس دیشب ساعت یک شب اومد خونه تازه باهاش بحثم شد داد میزنه میگه پس کجابرم میگم بمون پیشم یاباهم بریم بیرون میگه توفقط غرمیزنی بهش گفتم یامن یادوستات میگه هیچ غلطی نمیکنی حالا میخام به خانوادش بگم! چکارکنم 😣

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم مشکلتونو خودتون حل کنید تا میتونید پای خوانواده ها رو ب زندگی مشترکتون باز نکنید

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
چرا غر می‌زنی؟

چون خسته شدم کار نمیکنه میره پیش دوستاش یه لقمه غذامیخوره میره پیششون فقط موقع خواب میبینمش اونم سرش توگوشیشه

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 
شماهم بروسرکارخونه ی پدررفتن فقط سرزنش شنیدن داره همین

نمیزاره کارکنم

عزیزم ببین ریشه کاراش تو چیه با قهر شما شاید موقت بهتر بشه اما کامل درست نمیشه

ریشه کاراش دوستاشه

قبل ازدواج نمیدونستی رفیق بازه؟

نه اومدخاستگاری گفتن اهل مسجد ونمازه منم شرط کردم قهوه وقلیون نبایدبکشی گفت نمیکشم نمازم نمیخونه

فک میکنی به خانوادش بگی طرفداریتو میکنن؟؟شاید ظاهرا بگن حق با توعه اما مطمعن باش پیش خودشون میگن ببین دختر چقدر غر میزنه ک پسرمون ب قیلون و رفیق بازی بیشتر راضیه تا بودن با زنش 

راه حل تو، قهر و رفتن خونه بابا و به خانوادش گفتن نیست عزیزم ،،،با اینکارا فقط خودتو خراب میکنی. و مسعله رو پیچیده تر....با زبون خوش بدون غر و دعوا حرف بزن باهاش 

الان همه مردم جامعه تو فشار اقصادی ان ،مردا دیگه حوصله و اعصاب ندارن چون شرمنده ان پیش زن و بچشون..تو یه کم صبوری کن باهاش راه بیا ..بذار تو خونه احساس ارامش کنه ک بودن باتو رو با هیچ چیز عوض نکنه