2777
2789
عنوان

خانما میشه بیاین کمک .خیلی به کمک نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 46 پست

عزیزم عیب ندارهدخودتوناراحت نکن میگذره این دورانم منم مثل شما حالم خیلی بد بود خیلی چیزارم امتحان کردم مثل سیرابیو اینا اما باهمون قرص بهترشدم 

منم ن میتونستم ظرف بشورم ن غذابپزم یه مدت خونه مادرم بودم خیلی وقتام خونه خودم 

غذاروازبیرون بگیرید ظرفم یه بارمصرف استفاده کن یه جوری بگذرون میدونم سخته اما تموم میشه ان شالله نینی تو به خوشی بغل میگیری 

فشارم میاد پایین نمی تونم از جام بلند شم .بعدشم گلوم میسوزه هی به خودم لعنت می‌فرستم 

گلوت سوخت بستنی یا شربت خنک و شیرین بخور .منم دخترم پونزده ماهه بود دوباره باردار شدم ...الان فسقلم چهار ماهه اس. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم حرفیه . امتحان میکنم .مشکل من اینه می‌خوام برم خونم چیکار کنم ؟

هیچ کار نمیشه کرد همون خونه مامانت بمون بعدا که حالت خوب شد رفتی خونه خودت یه کادو حسابی برا تشکر از پدرو مادرت بگیر با جعبه شیرینی ببر احساسی که تو داری اونا ندارن درکت میکنن دخترشونی دوستت دارن  من حتی به فیلم تلویزیونم حساس بودم فقط فیلم ایرانی اگه خارجی میدیدم هم حالم بد میشد هم اعصابم خورد میشد تا سه ماه مثل مرده ها فقط دراز کش بودم

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
گلوت سوخت بستنی یا شربت خنک و شیرین بخور .منم دخترم پونزده ماهه بود دوباره باردار شدم ...الان فسقلم ...

عزیزم همیشه خوش باشین و بخند مشکل اینجاست ویارم ترشه .شیرین بخورم حالم بد میشه .بدبختی اینجاست که فشارم پایینه نمی تونم شیرین بخورم .فقط شیر کاکائو میتونم بخورم شیرین 

عزیزم همیشه خوش باشین و بخند مشکل اینجاست ویارم ترشه .شیرین بخورم حالم بد میشه .بدبختی اینجاست که فش ...

آخی...دعا میکنم برات حالت زود خوب بشه ... واقعا این ویار استخوان آدمو آب می‌کنه یعنی

هیچ کار نمیشه کرد همون خونه مامانت بمون بعدا که حالت خوب شد رفتی خونه خودت یه کادو حسابی برا تشکر از ...

نمیشه این دومین بارداری منه 

بابا هی میگه برو خونت .

مامانم دیگه نمی دونه بهم برسه 

گیر افتادم

میدونین امروز ویار انجیر قرمز کردم نزدیک دو کاسه بزرگ خوردم .یعنی اونقدر خوردم که زبونم زخم زخم شد ولی چسبید .بعد نزدیک دو ساعت بعدش هم رو بالا آوردم .الان کلا گلوم زخمه .از گلوم خون اومد .نمی تونم آب بخورم 

فکرکنم رفلاکس معده هم دارید شما یه دکترداخلی برید 

ررفتم ولی آزمایش تروتید نوشت برام .انجام دادم ولی اونقدر حالم بده نمی م دکتر یعنی نمی تونم تحمل کنم یه جا بشینم با شلوار 

نمیشه این دومین بارداری منه  بابا هی میگه برو خونت . مامانم دیگه نمی دونه بهم برسه  گیر ...

خدا کمکت کنه عزیزم تحمل کن چاره ای نیست

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
خدا کمکت کنه عزیزم تحمل کن چاره ای نیست

اخه نمی تونم تحمل کنم .بابا میگه برو خونت دعوا کردیم 

منو دوست داره خیلی ولی زبونش تلخه هی منت میزاره رو سر مامانم .دیگه نمی‌کشم برم خونه خودم نمی تونم حتی برا خودم کاری کنم