2777
2789
عنوان

خانما میشه بیاین کمک .خیلی به کمک نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 46 پست
اسی عزیزم به دکترت بگو حتما کمکت می‌کنه حداقل حالت تهوع کمتر بشه

برا بدن من جواب نمیده گلم .تو بارداری اولم ویارم درجه یک تشخیص داده شد .به نور صدا بو همه چی ویار داشتم تا نه ماه نتونستم گوشی دستم بگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیروی کمکی نمیتونین بگیرین؟ یه نظافتکار یا آشپز که کاراتونو بکنه. 

نوچ نمیشه .الان کرونا هی همسرم نمیزاره کسی بیاد درضمن اینجا نمی تونم به کسی اعتماد کنم .مادر شوهرم طبقه پایین زندگی می‌کنه ببینه حرف در میاره پدر شوهرم که چرا پول هدر میدی وظیفه زنت بلند بشه 

گلم برو دکتر دارو میده حالت تهوعت کمتر میشه دکتر به من گفت رو هر چیزی که میخوری یه مقدار کم زنجفیل ب ...

مرسی عزیزم 

ولی من باید داروی تروتید بخورم صبح ها ناشتا نمیشه .من برنج و مرغ وسرخ کردنی و.....نمیتونم بخورم کلا بوی برنج میاد بالا میارم 

نوچ نمیشه .الان کرونا هی همسرم نمیزاره کسی بیاد درضمن اینجا نمی تونم به کسی اعتماد کنم .مادر شوهرم ط ...

چقدر نفهمن خب نیروی کمکی برای اینطور موقع ها هم هست شما چطوری با این وضعت بلند شی عجب بی درکن 

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه 
مرسی عزیزم  ولی من باید داروی تروتید بخورم صبح ها ناشتا نمیشه .من برنج و مرغ وسرخ کردنی و..... ...

خب داروتو با یه قلب آب بخور از سرجات تکون نخور‌چشماتو ببند دراز بکش بعد از نیم ساعت دیگه میتونی نون خشک بخوری

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
چقدر نفهمن خب نیروی کمکی برای اینطور موقع ها هم هست شما چطوری با این وضعت بلند شی عجب بی درکن 

به همسرم میگم می‌خوام بیام خونه میگن میخوای بیای خونه رو فقط به لجن نکش

خب داروتو با یه قلب آب بخور از سرجات تکون نخور‌چشماتو ببند دراز بکش بعد از نیم ساعت دیگه میتونی نون ...

اینم حرفیه . امتحان میکنم .مشکل من اینه می‌خوام برم خونم چیکار کنم ؟

مبخوام یه راحل بگین تا بتونم مدیریت کنم یا کسایی که مثل من بودن یا کسایی که دورشون خانم بارداری مثل ...

معمولا تا قبل هفته دوازده ویار خیلی کمتر میشه .

یه تجربه ی شخصی: هر وقت حس تهوع داشتی مانع نشو ...بذار محتویات معده بیرون بریزه .اینجوری تا چند ساعت راحتی و میتونی به کارهات برسی.

چوب دارچین  لیمو یاهرمیوه ای که بوشو دوست داری بگیر جلوبینیت که حالت بدنشه

مرسی بابت پیشنهادت عزیزم ❤️

بوی هرچی رو یه مدت میتونم تحمل کنم بعد زود دل زده میشم .

ولی خب نمیشه همش تو دستم باشه 

مثلا هی دخترم رو میرم دستشویی بوی ادرار و مدفوع است دیونم می‌کنه اونقدر حالم بهم میخوره که نگو 

ببینیم انگار دماغ سگه از پشت دستمالی که می‌بندم هم بوش حی میکنم 

معمولا تا قبل هفته دوازده ویار خیلی کمتر میشه . یه تجربه ی شخصی: هر وقت حس تهوع داشتی مانع نشو ...ب ...

فشارم میاد پایین نمی تونم از جام بلند شم .بعدشم گلوم میسوزه هی به خودم لعنت می‌فرستم