2777
2789
عنوان

خانما میشه بیاین کمک .خیلی به کمک نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 46 پست

اونقدر حالم بد بود اون روز که مامانم دوتا از خواهران که ۹ساله و ۱۲ ساله ام رو فرستاد خونم تا به من برسن .اونام یکم بازی کردن با دخترم بعد وسایل ها و قایم کردن هی میگه 

اخه نمی تونم تحمل کنم .بابا میگه برو خونت دعوا کردیم  منو دوست داره خیلی ولی زبونش تلخه هی منت ...

ببین دیگه مظلوم نباش برو خونه به شوهرت نگو که خونه بابات چه خبر بوده بهش بگو میخوای این تخمی که کاشتی تو شکمم ثمر بده یانه؟ اگه آره که مراعات کن تا دنیا بیاد آدم حامله مریضه شاید از اینم حالم بدترشد البته دور جونتا اگه خودت یا خانوادت از بی نظمی خونه ناراحتین بسم الله تمیز کنین اگرم ازتون برنمیاد سکوت کنین هر موقع حالم خوب شد کارامم میکنم برا همسایه که نیست خونه خودمه وقتی نمیکنم یعنی نمیتونم که بکنم یه بار دیگه چه خودت چه خانوادت اعتراض کردین یه کاری دست خودم و این بچه میدم  اصلا شایدم انداختمش تا بتونم تو رو ترو خشک کنم البته ببخشیدا این جوری گفتم باید بترسه بالحن محکم بگو تا حساب ببره  هر موقع اعتراض کرد همینا رو بگو تا یه مدت ساکت میشه رو شوهر من که اثر داره مردا بر خلاف ظاهر شون خیلی ترسو هستن ولی حالا یه جوری نگی جوش بیاره بیفته رو دنده ی لجا هر جاش میونی خودت کم و زیاد کن

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.