2777
2789

سلام خانما 

تایپک ام در مورد خیانت و اینا نیس 

من باردارم اونم بچه دوم  بچه اول ام یه دختر دوسالس.بارداریم هم ناخواسته بود 

ویارم خیلی بده نمی تونم بوی هیچی رو تحمل کنم .نه میتونم ظرف بشورم نه میتونم غذا درس کنم .حتی نمیتونم در پخچال ام رو باز کنم چون خیلی بو میاددد حالم بهم میخوره اونقدر بالا میارم تا جونم درمیاد .

شب تا صبح بالا میارم صبح تا شب بالا میارم .فشارم خیلی پایینه مثلا ۷_۴ هی فشارم تپش قلبم دارم ۷۵ میزنه گاهی ۱۰۵ میزنم تب هم دارم قلبم انگار میسوزه هی قالب یخ میزارم رو سینم .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم دوروز منو تحمل می‌کنه بعدش منو می‌فرسته خونه بابام .

تو خونه بابام هم خجالت میکشم مامانم شاغله .بیچاره هی می‌ره و میاد پاهاشم درد می‌کنه تنها خودم نیستم که دخترمم با خودم آوردم اینجا ‌.

دلم میخواد برم سر خونه زندگیم 

ولی چون نمی تونم کارکنم خونه رو دخترم بهم میریزه نمیتونم جمع کنم شوهرم میاد دعوا می‌کنه 

میشه یه راحل بدین چیکار کنم من 

همسرم دوروز منو تحمل می‌کنه بعدش منو می‌فرسته خونه بابام . تو خونه بابام هم خجالت میکشم مامانم شاغل ...

نیروی کمکی نمیتونین بگیرین؟ یه نظافتکار یا آشپز که کاراتونو بکنه. 

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه 

گلم برو دکتر دارو میده حالت تهوعت کمتر میشه دکتر به من گفت رو هر چیزی که میخوری یه مقدار کم زنجفیل بریز  صبحا قبل از این که از جات پاشی یه کم نون خشک کنارت باشه یواش یواش بخور معدتو سنگین نکن یهو 

آب یا غذا رو حالا هر چی میتونی بخوری کم کم مثلا یه بشقاب برنجو یه دفعه نه چند بار هر بار چند تا قاشق بخور یواش یواشم بجو لیمو تازه با نمک خوبه ایمو حالت تهوعتو کم میکنه نمکم فشارتو بالاتر میبره ولی نمک زیاد نخور که ورم نکنی اگه غذا نمی تونی بخوری میوه آجیل سبزی میوه خشک  نخود چی کشمش بخور موفق باشی عزیزم

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
خدا کمکت کنه ...میگذره این روزا. چه کمکی نیاز داری؟

مبخوام یه راحل بگین تا بتونم مدیریت کنم یا کسایی که مثل من بودن یا کسایی که دورشون خانم بارداری مثل من بوده چیکار کردن؟