2777
2789

یعنی نه درد سینه نه کمر نه تغییر خلق و خو و فقط عقب بیفته پریودش و بفهمه حاملست؟ 

در صورتی که ماه های قبل علائم داشته؟ اخه علامت های پریود و بارداری مث همن. کسی هست هیچ حالت خاصی نداشته باشه؟ 

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هیچ علائمی نداشتم فقط ده روز از تاریخم گذشت بی بی چک زدم دیدم مثبته

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
من هیچ علائمی نداشتم فقط ده روز از تاریخم گذشت بی بی چک زدم دیدم مثبته

من هر ماه از ده روز قبل پریودم همه حالتاشو داشتم الان ۵روز مونده به موعدم هیچ حالت خاصی ندارم. کاش منم مث شما باشم یعنی میشه

من همین الانم همین طوری دکتر بهم گفت ۱۵ هفتمه برو سونو بده ببین سقط نشده دادم همه چی خوب بود خداروشک ...

خداروشکر ایشالا سلامت به دنیا بیاد و بغلش کنی 

من هر ماه از ده روز قبل پریودم همه حالتاشو داشتم الان ۵روز مونده به موعدم هیچ حالت خاصی ندارم. کاش م ...

منم هرماه دل درد کمر درد پا درد داشتم  بشدت عصبی میشدم و سردرد داشتم

ولی اون ماه هیچ علائمی نداشتم اصلا هم فکرشو نمیکردم باردار باشم

فکر کردم هورمون هام قاطی کرده عقب انداختم

دیگه شد 10روز شوهرم بی بی چک خرید گفتم برو بابا من حامله نیستم

گفت تست کن ضرر ک نداره

دیدم دوتا خط انداخت

دیگه چند روز بعد رفتم سونو گفت خانم 6هفته بارداری

ایشالله ک هرچی خیروصلاحته همون بشه و خاستت با خاسته خدا یکی باشه و تاپیک بارداریتو بخونیم❤️

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
منم الان همینجوریم فقط پریودم زده عقب ولی بی بی هفته پیش زدم منفی بود

شاید زود بی بی زدی. خطا هم دارن. دوباره تکرار کن ایشالا نتیجش اونی باشه که دوست داری.