2777
2789
عنوان

من فهمیدم که پدرشوهرم زن صیغه ای داره

| مشاهده متن کامل بحث + 5320 بازدید | 138 پست
شمارش رو برداشتم به نظرتون به یه شماره دیگم که کسی ندارش  پیام بدم تهدیدش کنم

ای خواهر این ذاتش اینه 

تو اینو تهدید کن بره یکی دیگه پیدا میکنه 

من بودم نمیگفتم چون فقط این نیس ک فراریش بدی

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
من نمیخام به پدر شوهرم حرف بزنم میگم به اون خانمی که پا میزاره تو رابطه یه خانواده رو بترسونم

خب فهمیدم میخاستی به زنه بگی

اکه از من گوش میگیری نکن بخدا برات بد میشه و اخرش تو ادم بده میشی 

گوش بگیر دختر خوب

بده دست دختراش جرواجرش کنن

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كلا نيمي سايت، به معناي واقعي شده نيني سايت  رده سني كاربرا نيني هست  كنجكاوم هستن ادعا ...

تموم شد؟تاثیر گذار بود فرزندم😁😂

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
چ اشکال داره؟😐

؟؟؟

واقعا فکر میکنی مشکل نداره...😑

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
؟؟؟ واقعا فکر میکنی مشکل نداره...😑

بابا این ۱۵ سالشه فاز برداشته 

بچس دیگه زیاد خونتونو کثیف نکنین

حالا پدرشوهرمنم جوون بود شیطون بوده دوتا زنم داره الان وقتی میاد خونه ما به من میگه عروس ی زن دیگه و ...

الان با شوهرم شوخی میکنم میگم میدونی چندتا خواهر برادر ناتنی داری وای از اون روزی که بابات بمیره 

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
تموم شد؟تاثیر گذار بود فرزندم😁😂

كاشكي تو دختر ١٥ ساله ي نازنين، بجاي اينجا كه پر از محتواي نامناسب هست، دنبال سايت مناسبي ميرفتي كه واسه آينده ت خوب باشه

برات آرزوي موفقيت ميكنم دخترم

راستي من خودمم دختر دارم و احتمالا همسن مامان شمام

خدارو شكر صدهزار بار
الان با شوهرم شوخی میکنم میگم میدونی چندتا خواهر برادر ناتنی داری وای از اون روزی که بابات بمیره&nbs ...

😂😂وای خدا

كاشكي تو دختر ١٥ ساله ي نازنين، بجاي اينجا كه پر از محتواي نامناسب هست، دنبال سايت مناسبي ميرفتي كه ...

خوشبختم😂🙌

شما دخالت نکن ب نظرم،بعضی مردا همین جوری مریضن احتمالا مادرشوهرت میدونه ولی صداش و در نمیاره به ...

من کاری بهش ندارم اما از اون خانم بدم میدم که خونش رو خرابه یکی دیگه بسازه

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
بابا این ۱۵ سالشه فاز برداشته  بچس دیگه زیاد خونتونو کثیف نکنین

اها مشخصه 

ممنون عزیزم💕

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
ای خواهر این ذاتش اینه  تو اینو تهدید کن بره یکی دیگه پیدا میکنه  من بودم نمیگفتم چون فق ...

آره اما مادر شوهرم خیلی مظلومه

خب فهمیدم میخاستی به زنه بگی اکه از من گوش میگیری نکن بخدا برات بد میشه و اخرش تو ادم بده میشی  ...

یه دختر داره اونم سواد درست حسابی نداره بعد بهش بگی فقط حرص میخوره کاری از دستش برنمیاد