2777
2789
عنوان

من فهمیدم که پدرشوهرم زن صیغه ای داره

| مشاهده متن کامل بحث + 5324 بازدید | 138 پست
وااای نهههه😂😂 حالا جدا از این شوخیا خیلی زن کثیفیه ، از ۸،۹ سالگی دوستم شاهد خیانتش بوده  ا ...

شمارش رو برداشتم به نظرتون به یه شماره دیگم که کسی ندارش  پیام بدم تهدیدش کنم

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای وای بترس چون پسر هم الگوش پدرشه

شوخی کردم نترسی همه که مثل هم نیستن😂

ولی با شوهرت حرف بزن سعی کن مامانش هم نفهمه تا ببینین چکار باید بکنید

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

عزيزم مثل ساحل آرام باش خخخخخخخ 

اینا خیلی بی خیالن الان خبر دارم که برادر شوهرم هم این کارو میکنه

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
شمارش رو برداشتم به نظرتون به یه شماره دیگم که کسی ندارش  پیام بدم تهدیدش کنم

نه نه اصلا تو دخالت نکن که بعدها همه کاسه کوزه ها سرتو میشکنه

شما خودتم بکشی براشون یه عروسی اینو یادت باشه

پس بذار بچه هاش با توجه به عقل و شرایطشون جلو برن و تو هم نظاره گر باش

نسنجیده کاری نکن

چرا به بچه هاش نمیگی؟ حالا واقعا مطمینی زن صیغه ایشه؟

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

وای وای وای بترس چون پسر هم الگوش پدرشه شوخی کردم نترسی همه که مثل هم نیستن😂 ولی با شوهرت حرف بزن ...

من شوهرم بی اجازه ام تا سر کوچه نمیره گوشیش بیست وچهار ساعته دستمه و سواد درست درمونی نداره  

گفتم خندید گفت چیکارش کنیم 

حالا پدرشوهرمنم جوون بود شیطون بوده دوتا زنم داره الان وقتی میاد خونه ما به من میگه عروس ی زن دیگه واسم پیداکن از این دوتا ابی گرم نمیشه ولی معلومه شوخی می‌کنه پدرشوهر تو دیگه خیلی حال ادمو بهم میزند بنده خدا مادرشوهرت

فقط خدا
عزيزم مثل ساحل آرام باش خخخخخخخ 

دهنت مگس نره😂بچه قرتی اومده واس زندگیا تعیین تکلیف میکنه،برو ب درس و مشقت برس

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
نه نه اصلا تو دخالت نکن که بعدها همه کاسه کوزه ها سرتو میشکنه شما خودتم بکشی براشون یه عروسی اینو ی ...

من نمیخام به پدر شوهرم حرف بزنم میگم به اون خانمی که پا میزاره تو رابطه یه خانواده رو بترسونم

شما دخالت نکن ب نظرم،بعضی مردا همین جوری مریضن احتمالا مادرشوهرت میدونه ولی صداش و در نمیاره

به نظرم شما دایه مهربان تر از مادر نشو

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
دهنت مگس نره😂بچه قرتی اومده واس زندگیا تعیین تکلیف میکنه،برو ب درس و مشقت برس

كلا نيمي سايت، به معناي واقعي شده نيني سايت 

رده سني كاربرا نيني هست 

كنجكاوم هستن

ادعا هم دارن

واي واي 

خدارو شكر صدهزار بار