2777
2789
عنوان

من فهمیدم که پدرشوهرم زن صیغه ای داره

| مشاهده متن کامل بحث + 5319 بازدید | 138 پست
همین کنجکاویو تو زندگی خودمون داشتیم میلیاردر بودیم😐

الان همیشه گوشیش رو چک میکنم یه پیام های عاشقانه ای می‌فرسته خانمه که نگو

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس دهمه بابا  سایت شده پر بچه

حالا دخترای این سن یا میگن یا میخوام سینگل باشم یا عشقم هر روزبا یه دسته گل قرمز با چیدمان شمع تو رستوران تجریش برام میز رزور کنه... یا شوهرم حق طلاق و بچه  وکار و خارج رفتن و.... بهم بده

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

چن سالشه

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂

مگه مادر شوهرت چطوریه ک این دنبال زن های دیگه هست اخه پدر جان نونت کمه ابت کمه بشین سر زندگیت بزار نوه هات و بجه هات زن و شوهر بگیرن 😥😥😥

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤
گلبرگام😐🥀 از کی تاحالا به بیماری میگن غریزه🐈

منم بهش گفتم مگه حیوونه. گفت عزیزم اینجوری خودتون رو فقط اذیت میکنید

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
😐😐😐یعنی چی ممکنه خراب بشه؟ یعنی مهم نیست چیکار کرده؟

زنش میدونه فکر کنم اما جرات نداره حرفی بزنه

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته

عزیزم من بعضی وقت ها شک میکنم چون خیلی از فامیلاشون یا زن دوم دارن یا صیغه کردن  یا دوست دختر دارن  خسته شدم از بسکی جنگیدم الان مثل دیونه ها شدم ولی دیگه کاری به کار شوهرم ندارم گفتم دوباره ببینم دیگه میرم و بر نمی گردم 

کار اونا ک خیلی کثیفه

ولی از اون بدتر دخالت کردن تو زندگی ملته ینی زنش نمیتونه

پدرشوهرتو جمع کنه؟

شما باید اینکارو کنی/:😐

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
😐😐😐یعنی چی ممکنه خراب بشه؟ یعنی مهم نیست چیکار کرده؟

خب اینا که سنشون بالاست احتمالا با زنش رابطه نداره پس خطر اینکه به زنش ایدز و اینا انتقال بده نیست .. حتما پولم برای دخترا خرج نمیکنه که تا زنش تا الان نفهمیده ... الان استارتر بیاد بره بگه هم به خودش برچسب فضولی میچسبونن هم آبروی مادرشوهرش میره☹🐈

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱
احتمال‌بده‌شاید‌برای‌کار‌خیر‌بهش‌پول‌داده‌واون‌زنه‌میخواد‌حودشو‌آویزون‌پدر‌شوهرت‌کنه‌وپدرشوهرت‌بی‌تق ...

خیلی خوش خیالی پیام داده چرا نیومدی ناهار درست کردم اینم نوشته بود دوست دارم هرلحظه بغلت کنم اما چه کنم مریضم نتونستم بیام اما غروب حاضرباش