الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا دخترای این سن یا میگن یا میخوام سینگل باشم یا عشقم هر روزبا یه دسته گل قرمز با چیدمان شمع تو رستوران تجریش برام میز رزور کنه... یا شوهرم حق طلاق و بچه وکار و خارج رفتن و.... بهم بده
عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
عزیزم من بعضی وقت ها شک میکنم چون خیلی از فامیلاشون یا زن دوم دارن یا صیغه کردن یا دوست دختر دارن خسته شدم از بسکی جنگیدم الان مثل دیونه ها شدم ولی دیگه کاری به کار شوهرم ندارم گفتم دوباره ببینم دیگه میرم و بر نمی گردم
الان همیشه گوشیش رو چک میکنم یه پیام های عاشقانه ای میفرسته خانمه که نگو
کار اونا ک خیلی کثیفه
ولی از اون بدتر دخالت کردن تو زندگی ملته ینی زنش نمیتونه
پدرشوهرتو جمع کنه؟
شما باید اینکارو کنی/:😐
{یک عدد ارمی هستم:ارتشبی تی اسانجا و اینجا و همجا} بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
😐😐😐یعنی چی ممکنه خراب بشه؟ یعنی مهم نیست چیکار کرده؟
خب اینا که سنشون بالاست احتمالا با زنش رابطه نداره پس خطر اینکه به زنش ایدز و اینا انتقال بده نیست .. حتما پولم برای دخترا خرج نمیکنه که تا زنش تا الان نفهمیده ... الان استارتر بیاد بره بگه هم به خودش برچسب فضولی میچسبونن هم آبروی مادرشوهرش میره☹🐈