2777
2789
عنوان

من فهمیدم که پدرشوهرم زن صیغه ای داره

| مشاهده متن کامل بحث + 5319 بازدید | 138 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشیش داد واسش واتساپ نصب دارم  یه پیام اومد نوشته بود سلام همه کسم نفسم  و خیلی حرفای دیگ ...

با عرض معذرت💩

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

بچه ها تازگی ها تو بعضی تایپیکای خیانت و چشم چرونی کاربرای میان که میگن این غریضه مردهاست و طبیعیه چرا میخواین محدودشون کنید.باید درکشون کرد تو وجودشون چرا با چند نفر نباشن و عکس های دخترای قشنگ رو نبینن مگه چی میشه... میگم اینا مرد هستن یا خنگ هستن؟ 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
اگه اینقدر تمیز انجام داده که فقط شما متوجه شدی اشخاص نزدیکتر متوجه نشدن صداشو درنیار ممکنه زندگی شو ...

😐😐😐یعنی چی ممکنه خراب بشه؟ یعنی مهم نیست چیکار کرده؟

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
بچه ها تازگی ها تو بعضی تایپیکای خیانت و چشم چرونی کاربرای میان که میگن این غریضه مردهاست و طبیعیه چ ...

از هردو میتونه باشع 

خنگ نیستن ک خودشون هم اهل خیانتن

خیانت مرد و زن نداره 

الان مادر دوست من ۵۰ سالشه با ۳ نفره 

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
رسید پولی که واسش فرستاده بود رو دیدم

احتمال‌بده‌شاید‌برای‌کار‌خیر‌بهش‌پول‌داده‌واون‌زنه‌میخواد‌حودشو‌آویزون‌پدر‌شوهرت‌کنه‌وپدرشوهرت‌بی‌تقصیره‌.پس‌آبروش‌رو‌نریز

اگه اینقدر تمیز انجام داده که فقط شما متوجه شدی اشخاص نزدیکتر متوجه نشدن صداشو درنیار ممکنه زندگی شو ...

یه بار گرفتنش چند سال پیش همه فکر میکنن دیگه انجام نمیده اما من خودم دیدم با چند نفر در ارتباطه

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
پدرشوهر منم مخفیانه با زنا پیام بازی میکرد وقتی مادرشوهرم فهمید قهر کرد ولی بازم خر شد برگشت

این رابطه داره

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته