2777
2789
عنوان

چقد دیگه اضافه کنم تا باربی بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 29 پست

اون تاپیک دختره دست خودش نبود این یه وسواسه تو رژیم آدم دچارش میشه منم گرفته بودم

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قدم ۱۵۹ وزنم ۵۶. خوبم؟ نمی‌دونم چرا هر کی میبینی منو میگه چقدر لاغری

پرفکتی دختر  اضافه کنی میگن چقد چاقی 

کم کنی میگن چقدر لاغری 

پس باب میل خودت باش

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
من قدم ۱۵۹ وزنم ۵۶. خوبم؟ نمی‌دونم چرا هر کی میبینی منو میگه چقدر لاغری

من ۱۶۴

۵۲ به منم‌مگین لاغری 

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
-۲۰ کیلو دیگه قشنگ باربی میشی

وای راست میگی حتما 

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
اون تاپیک دختره دست خودش نبود این یه وسواسه تو رژیم آدم دچارش میشه منم گرفته بودم

اره خیلی بده  

واقعا حداقل باید میشد ۶۵/۷۰ کیلو

خجالت نمیکشید منو مسخره میکنید @نی_نی_یار_پنج    ببخشید نی نی یار جان من دوست دارم لاغر ...

عزیزم مسخرت نکردم ببخش اگر ناراحت شدی قصدم مسخره کردن نبود

خجالت نمیکشید منو مسخره میکنید @نی_نی_یار_پنج    ببخشید نی نی یار جان من دوست دارم لاغر ...

واقعا دوست ندارم ناراحتتون کرده باشم اگر ناراحت شدی عذر میخوام

بخشیدم شما هم منو حلال کن اگه بد گفتم

شما بخشش خواهری الآنم تاپیک رو قفل میکنم که دوباره مسئله ای پیش نیاد