2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت و آزمایش منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحق شش ماهه امام حسین حاجتروا شی گلم برات صلوات میفرستم ایشالاهمین ماه مامان شی 

ان شاالله عزيزم ممنونم از دعاي قشنگت الهي آنين 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
سلام گلم من ۴ روز بعد مجدد آزمایش دادم مثبت شد 

سلام خواهر تورو خدا اگر کامنت منو دیدی جوابمو بده میدونم چند ماه گذشته 

من نه ماه پیش سقط داشتم خیلی ناراحتم پری هام نا منظم ولی آذر و دی ۳۰ام پری اومد فکر کنم دیگه مرتب شده ۲۳بهمن بیبی چک زدم فورا مثبت شد رفتم آز بتا ۲/۷شد😔پنج روز دیگه مونده به پری بازهم بییی زدم مثبت شد به نظرت باردارم 

مامان دوتا فرشته آسمونی😭حمیدرضا💔امیرحسین💔خدایا به کدوم گناه
سلام خواهر تورو خدا اگر کامنت منو دیدی جوابمو بده میدونم چند ماه گذشته  من نه ماه پیش سقط داشت ...

سلام عزیزم برامنم دقیقا همینجوری بود بیبی مثبت میشد ولی جواب آزمایش ۳ بود چند روز بعد آزمایش دادم مثبت بود ایشالا ک برا شما هم مثبته

سلام عزیزم برامنم دقیقا همینجوری بود بیبی مثبت میشد ولی جواب آزمایش ۳ بود چند روز بعد آزمایش دادم مث ...

ممنونم گلم خدا کنه همینطور بشه😍

مامان دوتا فرشته آسمونی😭حمیدرضا💔امیرحسین💔خدایا به کدوم گناه