mrajabi مدیر استارتر عضویت: 1399/10/18 تعداد پست: 1182 عنوان مامانای با تجربه بیاید یه لحظه 41 بازدید | 3 پست خانوما کسایی که تجربه از مای بیبی گرفتن بچه رو دارن میشه راهنمایی کنید چند سالگی گرفتید و چجوررررری آنکِه اَز دُشمَن بَرایِ مَن خَبَر آوَردِه بود،پیشِ دُشمَن هَم یَقیناً غِیبَتَم را کَردِه بود☕️🍩🖤 1401/05/05 | 11:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 38011 یه تاپیک مفصل در این مورد دارم اگر دوست داشتی بخون 🙂 اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
mrajabi مدیر استارتر عضویت: 1399/10/18 تعداد پست: 1182 یه تاپیک مفصل در این مورد دارم اگر دوست داشتی بخون 🙂 جدی !!حتما با کمال میل خیلی تلاش کردم بی فایده بود حتما میخونم عزیزم💕 آنکِه اَز دُشمَن بَرایِ مَن خَبَر آوَردِه بود،پیشِ دُشمَن هَم یَقیناً غِیبَتَم را کَردِه بود☕️🍩🖤
mrajabi مدیر استارتر عضویت: 1399/10/18 تعداد پست: 1182 یه تاپیک مفصل در این مورد دارم اگر دوست داشتی بخون 🙂 ممنون عزیزم واقعا عالی بود دختر منم میترسه از دسشویی کردن چند روزه تا مای بیبیش نکنم دسشویی بزرگش رو نمیکنه میترسیدم یبوست بگیره مرسی ک کمک کردی💕 آنکِه اَز دُشمَن بَرایِ مَن خَبَر آوَردِه بود،پیشِ دُشمَن هَم یَقیناً غِیبَتَم را کَردِه بود☕️🍩🖤