2777
2789

روده ش عفونت کرده احتنالا ببرش متخصص

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

عزیزم حتما ببریدش دکتر من بچه های خواهرشوهرم پشت هم گلاب به رووتون اسهال شدن دو هفتس بچه اذیت میشه

لطفا اگه میشه برای خوب شدن حال دلمون دعا کنید یا صلواتی مهمونم کنید.🙏🏻🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الن هرکی میبینم یاخودش یا بچش مریضه یا گوارشی یا گلودردو سرفه. یا ویروس فصلیه یا کروناس ببردکتر. من دخترم ابریزش بینی سرفه بعد خودم گلو درد بدن درد الانم شوهرم گرفت 

واااا نبردیش دکتر؟؟؟

من امشب حالم خیلی بد بود از ساعت دو شب تا چهار با اینکه نوزاد داشتم‌شوهرمم صبح باید بلند شه بره سرکار بردم درمانگاه

دلپیچه حالت تهوع داشتم دکتر دو تا امپول عضلانی زدن برام و کلی قرص

گفت یا کروناس یا مال واکسن کرونا... گفت کرونا تازگی گوارشی شده... الان ی نیم ساعتیه از درمانگاه اومدم خونه... و حالمم خوب شد بچه ۸ ساله رو خو ی سر ببر دکتر تا خوب شه

الن هرکی میبینم یاخودش یا بچش مریضه یا گوارشی یا گلودردو سرفه. یا ویروس فصلیه یا کروناس ببردکتر. من ...

بچه من علائم سرماخوردگی هیچی نداره

اول اسهال،  الانم تب

ألم یعلم بأن الله یری
واااا نبردیش دکتر؟؟؟ من امشب حالم خیلی بد بود از ساعت دو شب تا چهار با اینکه نوزاد داشتم‌شوهرمم صبح ...

دیشب قبل خواب فهمیدم اسهاله

خودش بهم گفت چندروزه اسهالم

گفتم خب باید بهم میگفتی،  

تبش هم که ماله الانه

حتما میبرم

ألم یعلم بأن الله یری
مرسی عزیزم 

خواهش میکنم .عید نوروز پسرم مثل دخترتون شد تبش خیلی زیاد بود .شمام تا میتونی تبشو بیار پایین تب بالا باعث اسهال شدید تر میشه غذای جرب و ابمیوه هم فعلا تعطیل

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بچه من علائم سرماخوردگی هیچی نداره اول اسهال،  الانم تب

خوب این یعنی عفونت اگه اسهالش شدیده ببر دکتر اب بدنش کم نشه. اگه میخوای توخونه درمان کنی برو داروخونه پودر پدی لاکت بگیر بریز توماست کم چرب روزی دو تا سه بار بده بخوره. شربت مترونیدازول بهش بده هر ۸ساعت. فقط کته ماست سیب و اب سیب . موز. فقط اینا بده تاخوب شه استامینوفن برای تبش. اگه تبش قطع شد خونه میشه درمان‌کرد وگرنه حتما دکتر