2777
2789
عنوان

کدوم شهرین هواچطوره برای مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 64 پست
خب بذار آخر برج

اینم نمیتونم مرخصی ک بهمون میدن فقط هفته اینده هست وگرنه میره تا برج 11 اینا

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهریور بیای بهتره.چون تحمل شرجی مخصوصا برای شما که عادت ندارین سخت تره. 

اره کاش بشه مرخصیمون شهریور بدن 

حالا ما بندر عباس هم میریم اینجا گرمه و شرجی باز سرد و شرجی بهتره

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

تعطیلات تابستونی دارین؟

نه مرخصیمون فقط همین ماه یک هفنه هست

عزیزم اگه شما برای سفر رفتن نیاز داری شوهر و بچتو مچبور کنی بقیه مثل شما نیستن منو و همسرم یا میل خو ...

نه والا من کسی رو مجبور نمیکنم  اره سفر برای روح‌ادمه ولی نه توی بیماری واین شرایط ...

ما ادمای شرایط دانی هستیم عزیزم ...

من نوح روزگارم ،ازگریه غرق طوفان ، کو همدمی که گویم درد هزارساله؟
اره کاش بشه مرخصیمون شهریور بدن  حالا ما بندر عباس هم میریم اینجا گرمه و شرجی باز سرد و شرجی ب ...

آره شرجی اینجا خیلی قابل تحمل تر از جنوبه.ان شالله که بتونی بیاین.بعد یه مدت کار استراحت و سفر حال آدمو جا میاره 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نه والا من کسی رو مجبور نمیکنم  اره سفر برای روح‌ادمه ولی نه توی بیماری واین شرایط ... ما ادما ...

دو ساله کرونا هست همه هم واکسینه شدن دیگه قرار نیست تا همیشه خونه نشین بشیم

نه مرخصیمون فقط همین ماه یک هفنه هست

ماهم از هفته دیگه ی هفته تعطیلات تابستونی داریم ولی چون میخوره ب محرم سفر نمیشه بریم  ایشالله اگه بشه شهریور باید بریم

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
نه بارون نداشت اون منطقه من زیاد دور نیستم به اونجا یه گندی زدن توش موندن آخه جلو راه چشمه هایی که ا ...

چی بگم والا 

خدا از خودش هوای مردمو داشته باشه جون ما برای اونا ارزشی نداره ک😔

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
آره شرجی اینجا خیلی قابل تحمل تر از جنوبه.ان شالله که بتونی بیاین.بعد یه مدت کار استراحت و سفر حال آ ...

قربونت برم خوش قلب