2777
2789

یه عمه ی بی وجود دارم که از اولش به مادرم حسودیش میشد و سعی میکرد آتیش تو زندگیمون بندازه هر جوری که شده... حالا مادرم چندین ساله که باهاش قطع رابطس الان این بی وجود گیر داده به من! سعی میکنه منو از چشم پدرم بندازه!

من دانشجوی خارج از کشورم، خداروشکر پدرم همیشه همه جوره پشتم بوده و هوامو داشته

امروز از برادرم شنیدم که میگف یه چیزی میگم ولی بین خودمون بمونه بابا نفهمه که بهت گفتم

گفتم چی؟

گف میدونستی عمه چند وقت پیش زنگ زده به بابا گفته میدونستی دخترت با پولای تو هر روز بولینگو این ور اون وره؟ تو فرستادیش درس بخونه یا هر روز بره پولای تو رو به باد بده؟؟

پدر منم گفته دخترمه دلم میخواد خرج کنه

اونم گفته والا تو پر روش کردی! مگه ما دانشجو نبودیم خودمون؟؟ همین که شهریه ی خوابگاه و دانشگاهشو بدی کافیه بقیش حیف و میل میشه ب نظر من!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو باشه اوسکول ولی نظر تو مهم نیست

یه استوری مشتی بذار بگو واسه اونایی که سوختن، امروز میخوام برم فلانجا شبم میرم کلاب 😂

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

اینم بگم که من چند روز تک و تنها رفته بودم شهر این عمه ی نا نجیبم بابت کار دکتر پدرم، حتی نخواست خونش دعوت کنه منو! حتی نخواست یه جا قرار بزاریم ببینیم همو بعد از سالها!! الکی کرونارو بهونه کرد گف خب هتل داری دیگه خداروشکر:) خوبه باز جا داری!!

اینم بگم که من چند روز تک و تنها رفته بودم شهر این عمه ی نا نجیبم بابت کار دکتر پدرم، حتی نخواست خون ...

عزیزم تو شبکه های اجتماعی بهتره عمه رو نداشته باشی که لحظه به لحظه در جریان نباشه کجایی و چه کار میکنی.

کلا سعی کن ارتباط رو کم کنی به نفعته.

به پدرت هم بسپار عمومی صحبت کنه و جزییلت در مورد زندگی تو که خصوصی هست رو با کسی در میون نذاره

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد