2777
2789

😔😔😔

بچها واقعادست خودم‌نیس

توفضای مجازی همش جنجال بپامیکنم

قبلا دنبال جلب توجه بودم

ولی الان نه بهترشدم

ولی تومجازی کرم میریزم

مثلا دیروز ی دختری تو پیجش پرسید دکتر براچال گونه معرفی کنید

من زیرش نوشتم چال براچیته😹 بیخی

پستموپاک کردن.. بازم نوشتمش

یا تو ی‌گروه آشپزی بودم ک چت بجز راجب اشپزی ممنوع بود

من عمدا یه سوال خیلی بی ربط پرسیدم

یکیشون گفت گروه بی صاحابه

چندتاشون هرهرخندیدن

یکیشون گفت مدیر لطفا ریموش کنید...بهش تذکربدین

مدیراومد کلا گروهو پاک کرد گفت اینجارو باچت ازاد اشتباه گرفتین ،  ... عذاب وجدان گرفتم😔

چکارکنم یکم  رفتارم عادی بشه عادی نظربدم عادی وپخته تر عمل کنم؟

کسی هست مثل من باشه

😂😂

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😂کرموی سایت

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

انسان از خاکه و خاکم کرم داره

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.

دعا میکنم خوب شی😂😂

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢