2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته مطمئنا الان که فکر میکنم میگم جدا میشم ولی خدا اون روز رو برا هیچکس نیاره تو اون موقعیت یه عالمه دلیل داری که به زندگیت ادامه بدی مثلا یه دلیل محکم و مهم بچه هات بچه که داشته باشی واسه آسیب ندیدنشون آدم حاضر میشه هرچیزی رو تحمل کنه متاسفانه

خیانت میکنم ول کن این حرفای چرت و مسخره رو که کسی که بهت بدی میکنه با خوبی جواب بده این حرفا قشنگه ولی تو زندگی واقعی جواب نمیده کسی که خیانت کنه باید طعم خیانت رو بچشه

نی نی یار منو تعلیق نکن😐🤲

عزیزم من خیانت دیدم

جدا نشدم

به زندگی ادامه دادم

ولی با این که همه چی به نظر خوب میآد و زندگی از نظر همه عالی دارم

همیشه منتظر فرصت هستم تا جدا بشم

من به خاطر پسرم موندم که ثروت پدرش از دستش نره

ولی به محض این که بزرگتر بشه و دوران بلوغ رو رد کنه جدا میشم

تازه با عشق ازدواج کرده بودم و همه چی خوب بود

ولی بعد از خیانت دیگه هیچی مثل قبل نمیشه

خیانت میکنم ول کن این حرفای چرت و مسخره رو که کسی که بهت بدی میکنه با خوبی جواب بده این حرفا قشنگه و ...

یعنی اگه یکی خودشو به لجن کشید مام مثل خودش غرق لجن بشیم؟😕

بهتر نیست ازش فاصله بگیریم و با لیاقتش تنهاش بذاریم و به شان خودمون احترام بذاریم؟🙂😉

من یتوکل علی الله فهو حسبه💚