2777
2789
عزیزم من خیانت دیدم جدا نشدم به زندگی ادامه دادم ولی با این که همه چی به نظر خوب میآد و زندگی از ...

عزیزم برات آرزو میکنم همیشه موفق باشی تو یه قهرمانی بانو جان

واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا اون روزو نیاره 

ولی خودمو میشناسم اهل سازش و کوتاه اومدن نیستم همونجور که خوبی ببینم خودمو هلاک میکنم تا جبران کنم کسی ام نارو بزنه بهم دیگه ازچشمم میوفته حالا بگه کنجکاوی بگه چیز مهمی نبود بگه خطا کردم دیگه میمیره برام

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

من تو هر برهه ای از زندگی باشم به هیچ وجه نمی بخشم وقاطعانه جدامیشم یعنی خط قرمز من اینه  هر ذلتی روقبول میکنم جزاین حتی اگه بعد مرگم هم با کسی ازدواج کنه بازم ناراحت میشم ودیگه دراخرت باهاش زندگی نمیکنم تااین حدحساسم به خودشم گفتم 

خدایا به بعضی ها چشم بده بتونن خوشبختی بقیه روببینن😁

چقدر زشته تو این سایت بعضیا فرهنگ خودشونو نشون میدن یا واقعا هنوز نوجوونن که این الفاط و به کار میبرن

جرش میدم 

پشمام یا این قبیل کلمات 

واقعا این ادبیات یه خانم نیست

توخوبی🤔🤔😐😐
ری اکشن اشتباه تایپی بود

اهان.خب یعنی ری اکشن بدیه؟

خب ادم بهش برمیخوره بهرحال.مرحله اول دق دلیمو درمیارم من

بعدش میرم سراغ کارای دیگه.البته خیانت داریم تا خیانتو ادم داریم تا ادم

من یتوکل علی الله فهو حسبه💚