سلام دوستان من تازه وارد سایت شدم
خواهش میکنم راهنماییم کنین دارم داغون میشم😞من ۲ ساله ازدواج کردم و الان ۴ ماهه اومدیم سر خونه زندگی خودمون ،همسرم بشدت عاشقم بود و دوسم داشت و ب سختی منو بدست اورد ولی الان کلا عوض شده دارم دیوونه میشم
خیلی بددهن و عصبیه حتی نمیتونم کوچیکترین چیزیو ازش بخوام 😞من دوسش داشتم و زیاد بهش احترام ومحبت کردم ولی کلا نتیجه ای نگرفتم ، الان ۴ روزه جاشو جدا کرده درحالی ک بهش گفته بودم متنفرم از این کارش و باعث سردی میشه
ولی انگار ن انگار سر ی چیز کوچیک ی دعوایی درست میکنه ک خودمم هنگ میکنم😞ولی دیگ خسته شدم کم اوردم حق من این نبود من با هزار امید و ارزو زیر ی سقف اومدم باهاش😭وقتاییکه نیاز داره باهام خوب میشه ولی بعد دوباره همون آش و همون کاسه😒تو بعضی کاراش منو ادم حساب نمیکنه و حرف خودشو ب کرسی میشونه قبلا ک بد دهنی میکرد من کلا سکوت میکردم و باهاش قهر میکردم ولی الان نمیتونم سکوت کنم و جلوش درمیام ولی میترسم حرمت از بینمون بره وهمه چی از اینم خرابتر بشه😞امکان مشاور رفتنم ندارم هرچیم بهش میگم بیا بریم قبول نمیکنه😞از همه بدتر هم خیلی ادعاش میشه دیوانه وار مث روز اول عاشقمه ولی من دیگ باور ندارم😞خودمو خیلی کوچیک کردم پیشش و همه جوره بی احترامی و بی حرمتی کرده باهام ولی الان دیگ کم اوردم میخوام ادمش کنم باید تغییر کنه هم من هم اون ولی نمیدونم چجوری شروع کنم یا چه کارایی انجام بدم چجوری بی محلی کنم چجوری ادم حسابش نکنم تا یکم ب خودش بیاد واقعا کم اوردم توروخدا راهنماییم کنید اصلا با حرف زدنم حل نمیشه همیشه قولهای الکی و قسمای الکی میخوره باز دوباره همونه😞شما جای من بودین چیکار میکردین😔