2777
2789
عنوان

چجوری با شوهرم رفتار کنم

1804 بازدید | 35 پست

سلام دوستان من تازه وارد سایت شدم

خواهش میکنم راهنماییم کنین دارم داغون میشم😞من ۲ ساله ازدواج کردم و الان ۴ ماهه اومدیم سر خونه زندگی خودمون ،همسرم بشدت عاشقم بود و دوسم داشت و ب سختی منو بدست اورد ولی الان کلا عوض شده دارم دیوونه میشم

خیلی بددهن و عصبیه حتی نمیتونم کوچیکترین چیزیو ازش بخوام 😞من دوسش داشتم و زیاد بهش احترام و‌محبت کردم ولی کلا نتیجه ای نگرفتم ، الان ۴ روزه جاشو جدا کرده درحالی ک بهش گفته بودم متنفرم از این کارش و باعث سردی میشه

ولی انگار ن انگار سر ی چیز کوچیک ی دعوایی درست میکنه ک خودمم هنگ میکنم😞ولی دیگ خسته شدم کم اوردم حق من این نبود من با هزار امید و ارزو زیر ی سقف اومدم باهاش😭وقتاییکه نیاز داره باهام خوب میشه ولی بعد دوباره همون آش و همون کاسه😒تو بعضی کاراش منو ادم حساب نمیکنه و حرف خودشو ب کرسی میشونه قبلا ک بد دهنی میکرد من کلا سکوت میکردم و باهاش قهر میکردم ولی الان نمیتونم سکوت کنم و جلوش درمیام ولی میترسم حرمت از بینمون بره و‌همه چی از اینم خرابتر بشه😞امکان مشاور رفتنم ندارم هرچیم بهش میگم بیا بریم قبول نمیکنه😞از همه بدتر هم خیلی ادعاش میشه دیوانه وار مث روز اول عاشقمه ولی من دیگ باور ندارم😞خودمو خیلی کوچیک کردم پیشش و همه جوره بی احترامی و بی حرمتی کرده باهام ولی الان دیگ کم اوردم میخوام ادمش کنم باید تغییر کنه هم من هم اون ولی نمیدونم چجوری شروع کنم یا چه کارایی انجام بدم چجوری بی محلی کنم چجوری ادم حسابش نکنم تا یکم ب خودش بیاد واقعا کم اوردم توروخدا راهنماییم کنید اصلا با حرف زدنم حل نمیشه همیشه قولهای الکی و قسمای الکی میخوره باز دوباره همونه😞شما جای من بودین چیکار میکردین😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیییییچچچچی از خودت نگفتی چطور میشه کمک کرد 

برو خودت ایرادات خودت و همسرت رو بنویس و شروع کن به تغییر خودت اونم درست میشه کم کم 

نمیشه که یهو آدم عصبی و بد دهن بشه از طرفی میگی عاشقت هم هست شکر خدا خیانت نکرده

گاهی فقط گوش باش

تو ۴ماه این همه اتفاق افتاده؟

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟

هر روز سوره بقره رو صوتش رو توی خونه بذار پخش بشه تا 40 روز این کار رو بکن از نت دان کن سریع خوانیش یک ساعا و ده دییقه بیشتر نیست هر روز صبح وقتی مثلا کارای خونه رو میکنی بذار صوت توی خونه پخش بشه اگه تونستی گوش کنی چه بهتر اگه هم نتونستی فقط صوت توی خونه پخش بشه کافیه 

مشکلتون اگه حل شد منم دعا کن 🙏

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
هر روز سوره بقره رو صوتش رو توی خونه بذار پخش بشه تا 40 روز این کار رو بکن از نت دان کن سریع خوانیش ...

برای چی خوبه؟ منم همسرم مثل همسر اسی شده دقیقا دو سه روزه دیوونه شده ولی ما عقدیم و خونه مادرمم 

عزیزم 

اوایل همیشه همین طور هس 

خب اون نمیاد خودت برو مشاوره .همسر منم نمیاد حتی دوبار تا مرز طلاق رفتیم ولی قبول نکرد بیاد به قول همسرم خودش یه پا دکتر همه برای حل مشکل میان پیشش اون چرا باید بره مشاوره .حتی دوبار رفتیم مشاوره ولی هی عیب ایراد گذاشت برا دکتر نرفت .منم تصمیم گرفتم خودم تنهایی برم .خیلی هم خوب بود برا من و زندگیم .تو هم حتما تنهایی برو 

چشع.الکی ک نمیشه.یه دلیلی داره. 

بخدا هیچی کلا کم تحمل و کم طاقته 

مثلا تو محل کارش یا با برادراش حرفش میشه میاد سر من خالی میکنه تا یک سال اول خیلی خوب بود ولی کم کم عوض شد

هرچی ازش میپرسم میگه من اینم میگم تو اینجوری نبودی من چه گناهی کردم که باید سر من عصبانیتتو خالی کنی

پیش خانوادم نقش فرشته رو بازی میکنه بخدا با خودم میگم یعنی این همون ادمه😕

برای چی خوبه؟ منم همسرم مثل همسر اسی شده دقیقا دو سه روزه دیوونه شده ولی ما عقدیم و خونه مادرمم  ...

هم محبت بین زن و شوهر زیاد میشه هم ا نایی که یدفعه تغییر میکنن ممکنه یه بدخواه و دشمن داشته باشن که بخواد زندگیشون رو خراب کنه حالا چه از طریق دعا و جادو که بعضیا قبول ندارن چه از طریق حرف و زبون این کار باعث میشه شر دشمنای اون زوج کلا کنده بشه از سرشون

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
عزیزم درکت میکنم واقعا سخته ... چی باعث شد که اینجوری بشه؟اتفاقی بینتون افتاد ؟

نه هیچی نشده…زورش کلا ب من میرسه فقط 

مطیع همه اس عقده هاشو میاد سر من خالی میکنه

کمبود اعتماد بنفس فراوان داره جلوی این اون نقش بازی میکنه ولی وقتی میرسیم خونه میشه همون سگ بداخلاق😏