2777
2789
عنوان

چجوری با شوهرم رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1805 بازدید | 35 پست
اره  شاید چشم خوردن

اوهوم چشم زخم خیلی بده

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاذ بهش توجه نکن و ضعف نشون نده یه مدت بی محل باش 

سر این جدا کردن جای خوابش چه رفتاری کنم اخه

مگ من بازیچه شم که هروقت دوس داش بیاد پیشم بخوابه بعد ک دعوا شد یا حالش خوب نبود باز بزاره بره اونطرف…میخوام وقتی اومد نذارم پیشم بخوابه بگم برو همون گوری ک بودی😞

زیاد هم پیگیر اش نباش ولش کن به خودت برس وقتی هم باهاش حرف میزنی لبخند. بزن بعد برو کار خودت رو بکن ...

فقط نمیدونم چجوری ادم حسابش نکنم

مثلا چه رفتارایی انجام بدم ؟😩

تو ۴ماه این همه اتفاق افتاده؟

نه اصلا مثل همه اختلاف نظرهایی داشتیم ک حل شد ولی نمیدونم چرا بد دهنی و بی احترامی میکنه نمیدونم چجوری جلوشو بگیرم

خیلی حرف زدم باهاش ولی حل نشد، بعد چن مدت میاد چنتا معذرت خواهی میکنه فک میکنه مشکل حل شد

ای خدااااااا.این چه راهنمایی هست که کم محلش کن .بگو ......خوردی و...لج کن .شما یه اخلاق بد داشته باشی وجدانا شوهرتون همین مشاوره نی نی سایتیا رو بکار بگیره(کم محلتون کنه .بی توجهی کنه تهدید کنه بهتر میشید یابدتر)مردا هم مثل ما خانوما بااین روشا بدتر میشن.هرچیزی راه واصولی داره

ای خدااااااا.این چه راهنمایی هست که کم محلش کن .بگو ......خوردی و...لج کن .شما یه اخلاق بد داشته باش ...

بنظرمن بی محلی اصلا چاره کار نیست باید ببینی دلیل رفتاراش چیه؟ شاید تو دوران عقدتون خانوادتون بهش زیادی سخت گرفته یایه چیزی اونموقع بینتون اتفاق افتاده الان داره تلافی میکنه

دوستان من میخوام این بی احترامیش حل بشه،اخه اگ چیز خاصی اتفاق میوفتاد میگفتم دیگ، من نمیگم که کلا بد دهنه و همه اوقات اینجوری بداخلاقی میکنه، میگم وقتی دعوا داریم و یا کلا از بیرون ناراحته اینجوری میکنه، من میخوام یکاری کنم دیگ اینجوری نکنه به گ و ه خوردن بیوفته همین😞😭

ای خدااااااا.این چه راهنمایی هست که کم محلش کن .بگو ......خوردی و...لج کن .شما یه اخلاق بد داشته باش ...

چیکار کنم پس؟ نه با حرف زدن حل میشه نه مشاور میاد

خودم چن بار انلاین صحبت کردم با مشاور گفتن باید اونم بیاد

نه با قهر درست میشه نه چیز دیگ 

بخدا موندم دارم دق میکنم😞😢

ادم به اقاشون نمیگه به گ......ه خوردن بیفته .چه حرفیه اخه دختر خوب .اول این نگاهتو به همسرت اصلاح کن .به دیده احترام به همسرت نگاه کن .ببین بعضیا خلقیاتشون اینه که مشکلات بیرون میارن داخل خونه (این جور مواقع خانوم با سیاست سعی میکنه پاپیچ شوهرش نشه وسرشوبه کارهای خودش گرم کنه واحازه بده همسرش توحال خودش باشه ممکنه حتی بعضی مرداچند روزهم طول بکشه.

تو این مدتم نه بی محلی کن نه کم محلی نه محبت اضافه 

زندگی وتعامل معمولیتو با همسرت داشته باش بعد که دیدی اوضاع همسر جان بهتر شد وکلا خوب شد بهشون بگو :کاری ازدستم برمیاد انجام بدم؛ حالت بهتر بشه؟؟ودیگع یه فرصت طولانی بهش بده اصلاح بشه .اگه بازم این کارشوتکرار کرد موقع ناراحتی اصلا دوروبرش نباش وبهونه نده وزندگی عادیتو بکن .کم کم درست میشه .مقابله بااین مدل ادما کارو بدتر میکنه چه محبت اضافه چه بی محلی

ادم به اقاشون نمیگه به گ......ه خوردن بیفته .چه حرفیه اخه دختر خوب .اول این نگاهتو به همسرت اصلاح کن ...

بخدا خیلی هواشو داشتم، تو هر نظر براش عالی بودم حتی خودش چن بار بهم گفته همه چیت تکمیله

میدونین من اگ خودم بد بودم میگفتم خودم بدم اینم اینجوری شده

ولی وقتی میبینم همه کار برای خودش و روحیش انجام دادم و اون ندیده و بدترین بی احترامی هارو ب من کرده با من خودم میگم چرا باید حق من این زندگی باشه، من زیاد بخشیدمش بدون منت بدون کینه بخاطر زندگیمون ولی این جنبشو نداشت با‌خودش فک‌کرد هرکاری کنم با ی معذرت خواهی تموم میشه دیگ یجورایی خودشو از من بالاتر دونست، بخدا هم از نظر قیافه هم از خانواده هم از شخصیت ازش خیلی بالاترم ولی با بی احترامی هایی ک ب من کرده اصلا خودمو دوس ندارم و یجورایی شخصیتمو خورد کرده و اعتماد بنفسمو نابود کرده😞😞😞منم دیگ نمیخوام ادم حسابش کنم تا یکم بخودش بیاد بخدا واسه بدست اوردن من ۴ سال تلاش کرده

من اونروزا رو بیادو میارم فقط گریه میکنم که این همون ادمه اخه

اگ خیانتی چیزی بود خیلی زود میفهمم ، خانوادمم باهاش خیلی خوبن ولی حتی چن بارم ب اوناهم تو دعوا با من فحاشی کرده و دلمو بدجور شکونده،،، توروخدا اگ راهی میدونین بگین بهم دارم دق میکنم

چجوری محلش نذارم چ کارایی بکنم دیگ بخودش اجازه چنین کاری نده، چن لار خط فرمزامو بهش گغتم ولی چشم الکی میگه و بعدا دوباره تکرار میکنه، من میخوام برخوردم این بار قاطع باشه ودیگ تکرار نکنه، این جای خوابشم دیگ داره دیوونم میکنه ولی چن بار بهش گوشزد کردم ولی گوش نمیده الانم محاله دوبارا بگم بیا پیشم بخواب😞