2777
2789
عنوان

بیاین از خاطرات شب خاستگاری بگین

515 بازدید | 8 پست

خانوما از خاطرات بامزه و شیرین اون شب بگین چون منم قراره امشب تجربه کنم و اینک اگر برمیگشتین به اون زمان چه کارایی انجام نمی دادین

بهش گفتم تصمیم داری خونه جدا داشتی باشی گف نه من حتی اگه پولم داشته باشم میخام پیش مامانم زندگی کنم

منم دیگه هیچی نپرسیدم گفتم اگه سوالی ندارین بفرماین

بعد خودم زودتر رفتم بیرون😂😂

گفتم پیش همون مامانت زندگی کن بچه ننه😛

به شوهرمم شب خاستگاری مث این ذوق زده ها گفتم دو ما دیگه میشه ۱۹ سالم😂😂😂😂چرا من اینو گفتمم اخه😂دلم میخاد خودمو بکشممم با حرفم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه ولی یکی تعریف میکرد وقتی حرفاشونو زدن خواستن پاشن برن، دختره پاش لیز خورده با سر رفته تو کمد دیواری شپلقق صدا داده😂

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤
اره دقیقا.هنوزم ۱۲ سال از زندگی مون گذشته همینجور هست.انشالله شبی خوبی پراز خاطره خوب داشته باشی😊

اون بهم گفت باید باید با فلان صندل باشی منم گفتم تو هم با کراوات باشی