2777
2789
عنوان

سی سالمه نمیزارن تنها برم بیرون

141 بازدید | 12 پست

میخام کلاس ثبت نام کنم ب مادرم گفتم با پدرم صحبت کن بش بگو میخام ثبت نام کنم

امروز بش گفت

پدرم گفت ساکت بشین این کارا چیه دیگه خرفشو نزن

من چکار کنم

پوسیدم تو خونه🥺🥺🥺🥺

فاصله کلاس تا خونمون همش۵دقیقس

خیلی کم اوردم فقط ب خودکشی فکر میکنم

زندگی و برامون زهرمار کردن

کار خودتو کن

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ازدواج نکردی؟؟

تحصیلاتت چقدره؟

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

کار خودتو کن

بعضی وفتا نمیشع 

باید کم کم شروع کنی 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

وا مگه میشه؟ 

یعنی بابات نمیخاد شوهرت بده که نمیزاره پاتو از در بزاری بیرون

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

مشکل همینه دیگه 

تو ۳۰ سالگی به مامانت میگی با بابا حرف بزن که اجازه بده برم کلاس؟

با افزایش سن سلطه خانواده رو فرد باید کم بشه

این حرکت شما برای سن نوجوانیه نه سن میانسالی