2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143980 بازدید | 940 پست
راستش بانو ارتمیس بعضی وقتا به این فکر میکنم دنیارو سخت نگیریم سخت نگریم و سخت نباشیم اونقدری ک د ...

سلام عزیزم منم جسارت میکنم و نظرمو میگم به نظرم شما نظر خودت و نظرات  بانو آرتمیس رو با هم قاطی کنی متعادل میشی 😁 من فک میکنم شاید شما برون گرایی برا همین سختته شایدم اشتباه میکنم اما من خودم آدمیم که دلم میخواد با همه ارتباط داشته باشم اصلا تنهایی سختمه و دیوونم میکنه برا این کار باید اتفاقا حرفای بانو رو یاد بگیرم که از خودم محافظت کنم اگه بخوام بین مردم باشم باید گلیم خودمو از آب بکشم بیرون شمام  باید موقعیت رو بسنجی  دیگه اگه دیدی ارزش نداره باید به قول خودت سخت نگیری و بگذری اما دیدی احتمال داره خودت آسیب ببینی یا اصلا نمیتونی حرکتی رفتاری حرفی رو  تحمل کنی اونوقت مراجعه کن به تاپیکای بانو  به قول خودشونم  یه سفره ای پهنه شمام هر کدومو دوست داشتی بردار حتما لازم نیست همه رو مو به مو انجام بدی  

و اینکه من همه تاپیکاشون نتونستم برسونم ولی یکی از تاپیکاشون رو خوندم ایشون  همون اول گفتن حلقه روابط تشکیل بدین یعنی لازم نیست ما همه این چیزارو برا همه اجرا کنیم و بیشتر رو روابط خانواده شوهر که خیلی حساس هستش و  آدمای سمی  تاکید داشتن که سنجیده رفتار کنیم  و از خودمون محافظت کنیم نه همه ! شما صددرصد باید پدرومادر خودت با گذشت رفتار کنی و سخت نگیری دیگه از همینجا شروع کن ببین کی ارزش داره که باهاش با گذشت رفتارکنی و سخت نگیری !!! 

همه اینارو  گفتم اما نمیدونم منظورت اینا بود یا نه اما من اینطور متوجه شدم و بنا به برداشتم نظرمو گفتم امیدوارم اشتباه نکرده باشم 

سلام به روی ماهت 😍 درسته به خاطر نزدیک بودن خونه هامون از مسائل همدیگه زودتر باخبر میشیم ولی اعترا ...

عزیزم تو کامنت قبل نگفتید که حرفاشون رو همسر شما هم تاثیر داره من فک میکردم شما و همسرتون اوکی هستن و هر دوموافق ادامه تحصیل هستید به هر حال هر شرایط و مشکلی هست  اگه نظری به اشتباه دادم عذر میخوام من با خوندن بعضی کامنت ها زود احساسی میشم  و فک کنم بعد از این یه کم خودمو  کنترل کنم بهتره 😊🌹 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم جسارت میکنم و نظرمو میگم به نظرم شما نظر خودت و نظرات  بانو آرتمیس رو با هم قاطی ...

ممنون قشنگم 😘میدونی چی من کلا روابطم با همه حساب شدست ،همه رو از لحاظ رفتاری انالیز میکنم و تقریبا به طور ذاتی رفتارای بانو ارتمیس رو انجام میدادم 

بعد ک بعضی قسمتارو میخوندم سخت میگرفتم به خودم 

الان دیگه متوجه شدم 🤭

باز ممنون ک وقت گذاشتی

هر چه پیش آید خوش آید ما که خندان میرویم 🌱🤍
ممنون قشنگم 😘میدونی چی من کلا روابطم با همه حساب شدست ،همه رو از لحاظ رفتاری انالیز میکنم و تقریبا ...

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم هر جا هستی تنت سلامت باشه حال دلت خوب باشه و موفق باشی 😊😘🌹

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم هر جا هستی تنت سلامت باشه حال دلت خوب باشه و موفق باشی 😊😘🌹

همچنین عزیزم صد برابر برگرده به خودت این دعاهای قشنگ

هر چه پیش آید خوش آید ما که خندان میرویم 🌱🤍

بانوی عزیزم 

من امروز یه تجربه کوچیک داشتم اما خیلی برا خودم قدم بزرگی بود  انقدر خوشحالم و حس خوب دارم که در پوست خودم نمیگنجم  گفتم اینجا بگم 

هر کسی یه اعتقادی داره  و از طرف دیگه تو اینستاگرام ممکنه هر جور آدمی با هر اعتقادی فالوت داشته باشن منظورم دوستان و آشنایان هستش خلاصه من یه استوری گذاشتم با این متن : مکن ای صبح طلوع ... 😔 

دقیقا همینو گذاشتم و یکی ریپلای زد : چرا  خانوم‌ فلانی آیا شما با صبح موشکیل داری 🤣🤣 ؟ 

واقعیتش من آدم‌شوخ و با جنبه ای ام اما در مورد بعضی چیزا نه، مثله ائمه و اعتقاداتی که دارم ،در این موارد نه دوست دارم کسی با من شوخی کنه نه خودم شوخی میکنم ، به هر حال در جواب بدون بحث وکنایه و  ناراحتی و جنگ و دعوا و خون و خون ریزی 😅نوشتم :

سلام 😊 واقعیتش در این موارد تمایلی به طنز و شوخی ندارم ممنون میشم درک کنی 🙏  

در حالی که قبلا خیلی تند میرفتم و شاید بلاک میکردم اما الان میدونم اولا حتما همه نباید با من هم عقیده باشن دوما لزومی نداره به خاطر هر چیزی خودمو ناراحت کنم و  با ناراحتی جواب بدم 

اونم در جوابم لایک کرد و دیگه ادامه نداد 

نمیتونم بگم چه حسی دارم از این قدم حتی کوچیک چون من قبلا حتی همینم نمیتونستم درست جواب بدم الان جوری احساس قوی بودن دارم که میگم ای کاش بازم از این موارد پیش بیاد حس خوبیه از خودت و اعتقادت و حست دفاع کنی 😁 خلاصه به لطف شما و دوستان و صدالبته خودم تونستم اولین قدم رو بردارم برای تغییر و دوست داشتن خودم و حدومرز گذاشتن برا دیگران اونم بدون دلخوری 😊

به نظرم خیلی موفقیت بزرکیه آدم بدون کوچیکترین ناراحتی از خودش مراقبت کنه و در عین حال روابطش با بقیه حفظ بشه چون به هر حال ماهم انسانیم و هم اجتماعی 

باز ازتون ممنونم 🙏😍😍

راستی یه پیجی هم هست اونم به نظرم خیلی خوبه و من خیلی از  پستاش کمک میگیرم اگه صلاح دونستید بگم اگر نه که هیچ 

بانوی عزیزم  من امروز یه تجربه کوچیک داشتم اما خیلی برا خودم قدم بزرگی بود  انقدر خوشحالم ...

عااااالی بود جوابتون خیلی لذت بردم انشالا که منم بتونم اینجوری جواب بدم 

منم تو جواب دادن یازود عصبانی میشم وتند میشم یا اصلا هیچی نمیگم

چند هفته میشد که اوضاع من و همسرم آروم شده بود ولی حال دل من آشفته تر هر چی بیشتر مطالب شمارو میخوند ...

نمیشه با خبر نشن؟

ولی فکر کن قبول بشی با دخالت هاشون مگه میزارن درس بخونی و مدرک بگیری؟

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
البته ادامه صحبت بالا به نظرم باید اینو اضافه کنم  وقتی یکم فکر میکنم تو وجود من سفتی و سختی و ...

شاید تو زندگی تون توسط افراد سمی و منفی محاصره نشدید که دنبال راه نجات باشید

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
بله جای شما نیستم و نمیدونم چه احساسی داشتین وقتی خانواده انرژی منفی میدن از طرف دیگه مجردم هستم و ش ...

بله در مورد ازدواج تون کاملا درکتون میکنم

چون خودم این دوره رو تجربه کردم

معیارهای خودم و مبهم بودن آینده یه طرف

دخالتهای بی جا و دلسوزیهای بی مورد یه طرف

تو پست های اولم هم نوشتم واقعا دوره مجردیم عجیب بود با همه جنگیدم که اول خودم انتخاب کنم و بعد با بقیه مشورت کنم اونم فقط با اعضای اصلی خانواده خودم...

ممنون به خاطر دعا تون

با امید عاقبت به خیری تون

سلام بانو بله درسته من به خودشونم گفتم چون مجرد هستم شاید شرایطشون رو درک نکنم از جایی که من خودم خی ...

آخه عزیزم دنیای مجردی با متاهلی فرق داره

مجردی فقط خودتی که با بی منطقی ها میجنگی

مثلا اگه مادرت از روی دلسوزی یه چیزی بگه میتونی یه عکس العملی نشون بدی که دیگه دخالت نکنه ولی نمیتونی همین برخورد رو با مادر همسرت داشته باشی چون همسرت ناراحت میشه و این تنش ها وارد زندگیت میشه و ...

عزیزم تو کامنت قبل نگفتید که حرفاشون رو همسر شما هم تاثیر داره من فک میکردم شما و همسرتون اوکی هستن ...

خواهش میکنم عزیزم 

احساسی بودن مشکل منم هست اونم تو سن 37 سالگی 

اینجاییم که با هم یاد بگیریم اونم با استاد دانایی مثل بانو آرتمیس عزیز

خوشحالم که تصمیم رو به رشد گرفتین

موفق باشی

نمیشه با خبر نشن؟ ولی فکر کن قبول بشی با دخالت هاشون مگه میزارن درس بخونی و مدرک بگیری؟

اونا میخوان اصلا تحصیل من شروع نشه 

نمی دونم شاید اگه قبول بشم اونا هم بدونن من حرفاشون برام مهم نیست کوتاه بیان نمیدونم...

ولی الان من شروع کردن با آرامش خیلی برام مهمه و نمیخوام این بار بی گدار به آب بزنم هر چند می دونم که این مشکل باید ریشه ای حل بشه ...