بانوی عزیزم
من امروز یه تجربه کوچیک داشتم اما خیلی برا خودم قدم بزرگی بود انقدر خوشحالم و حس خوب دارم که در پوست خودم نمیگنجم گفتم اینجا بگم
هر کسی یه اعتقادی داره و از طرف دیگه تو اینستاگرام ممکنه هر جور آدمی با هر اعتقادی فالوت داشته باشن منظورم دوستان و آشنایان هستش خلاصه من یه استوری گذاشتم با این متن : مکن ای صبح طلوع ... 😔
دقیقا همینو گذاشتم و یکی ریپلای زد : چرا خانوم فلانی آیا شما با صبح موشکیل داری 🤣🤣 ؟
واقعیتش من آدمشوخ و با جنبه ای ام اما در مورد بعضی چیزا نه، مثله ائمه و اعتقاداتی که دارم ،در این موارد نه دوست دارم کسی با من شوخی کنه نه خودم شوخی میکنم ، به هر حال در جواب بدون بحث وکنایه و ناراحتی و جنگ و دعوا و خون و خون ریزی 😅نوشتم :
سلام 😊 واقعیتش در این موارد تمایلی به طنز و شوخی ندارم ممنون میشم درک کنی 🙏
در حالی که قبلا خیلی تند میرفتم و شاید بلاک میکردم اما الان میدونم اولا حتما همه نباید با من هم عقیده باشن دوما لزومی نداره به خاطر هر چیزی خودمو ناراحت کنم و با ناراحتی جواب بدم
اونم در جوابم لایک کرد و دیگه ادامه نداد
نمیتونم بگم چه حسی دارم از این قدم حتی کوچیک چون من قبلا حتی همینم نمیتونستم درست جواب بدم الان جوری احساس قوی بودن دارم که میگم ای کاش بازم از این موارد پیش بیاد حس خوبیه از خودت و اعتقادت و حست دفاع کنی 😁 خلاصه به لطف شما و دوستان و صدالبته خودم تونستم اولین قدم رو بردارم برای تغییر و دوست داشتن خودم و حدومرز گذاشتن برا دیگران اونم بدون دلخوری 😊
به نظرم خیلی موفقیت بزرکیه آدم بدون کوچیکترین ناراحتی از خودش مراقبت کنه و در عین حال روابطش با بقیه حفظ بشه چون به هر حال ماهم انسانیم و هم اجتماعی
باز ازتون ممنونم 🙏😍😍
راستی یه پیجی هم هست اونم به نظرم خیلی خوبه و من خیلی از پستاش کمک میگیرم اگه صلاح دونستید بگم اگر نه که هیچ