2777
2789
عنوان

همین که ی پسر مهربون باشه و قد بلند کافیه

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 44 پست
ولی بگم ظاهر خیلی زود عادی میشه الان قد همسر من خیلی عادی شده درحالی که بیرون میریم اکثرا بهش میگن

قد بلندم عادی میشه،؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

قد بلندم عادی میشه،؟

فنر نکنممم🫠😂😂

من ک واسم عادی نیست هرچی قد بلند میبینم از خوشحالی جشمام خطا میره سمتش🫠🥺😂

من همینم که هستم با تموم تفاوت ها و کمبود ها🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بگم ظاهر خیلی زود عادی میشه الان قد همسر من خیلی عادی شده درحالی که بیرون میریم اکثرا بهش میگن

قد خودتون چنده؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

منم همینم استارتر با این تفاوت که من بقیه چیزا هم برام خیلی مهمه

در کل اول ظاهر برام مهمه خیلیی ظاهر بینم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

قد بلندم عادی میشه،؟

اره  خیلی عادی میشه 

روزی که اومد خواستگاری منو خانوادم انگشت به دهن بودیم برا قد و هیکلش الان اصلا به چشم نمیاد ولی بیرون میربم گاهی مردم که تو حرفاشون میگن متوجه میشم برا من عادی شده 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
منم همینم استارتر با این تفاوت که من بقیه چیزا هم برام خیلی مهمهدر کل اول ظاهر برام مهمه خیلیی ظاهر ...

برای من چهره مهم نیست فقط قد بلند باشه الان بعضیا فکر میکنن مثل گلزار منظورمه ولی حتی کچلم باشه  راضیم قدشو داشته باشه🥲😂😂

من همینم که هستم با تموم تفاوت ها و کمبود ها🤗

برای من چهره مهم نیست فقط قد بلند باشه الان بعضیا فکر میکنن مثل گلزار منظورمه ولی حتی کچلم باشه راض ...

گلزار که جذاب نیست🫠 

بعضی کچلا از گلزار جذاب ترن😂

دقیقا‌.....مثال عامه پسند بود گلزار😂👌

ایول😂

چه قدی برات قشنگه؟ بالای دو متر؟😔 قد خودت چنده؟