2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143959 بازدید | 940 پست
به نظرم شما بی سرو صدا کارتو بکن ارزش نداره به خاطر همچین چیزی تو خونه با شوهرت بحث کنی به مادرشوهرت ...

اخه من زنگ زدم ولی میخواد بقیه را بزرگ کنه در ذهن شوهرم و من. 

باور کن اصلا برای من یک قدم مثبت بر نداشته من یکماه و خوردهایی با یک بچه سه ساله تو بیمارستان پوست گذاشتم ولی نگفت بزار من ۵دقیقه بیام اونجام فقط برو تو حیاط بیمارستان نور خورشید را ببین و خیلی کارای دیگه اگر بگم مختون سوت میکشه چقدر بی گناه برای من حرف در آورد و من بی صدا فقط اشک ریختم و جواب ندادم به خاطر شوهرم و گاردی که می‌گرفت.

همش میخواد منا سرکوب کنند بهم محل نمی زارنند. ی غذایی میوه ای چیزی باشه به همه تعارف می کنه الا من و جاریمو بزرگ می‌کنه البته اون پیش من هیچه و می‌دونم که میخواد اونا به پای من برسونه که مثل من باشه ولی خوب نمیشه😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم. حتما حرفت رو بزن. همه باید حرف هامون رو بزنیم. متاسفانه بعضی از خانم ها موش بیرون و شیر ...

مرسی عزیزم خیلی وقت ها واقعا آدم ناراحت میشه و به خاطر عادت های که کردیم نمی توانیم حرفمونا را قاطعانه بگیم کاش بشه این بت که در ما ساخته شده را بشکنیم.

راستش بانو ارتمیس

بعضی وقتا به این فکر میکنم

دنیارو سخت نگیریم

سخت نگریم و سخت نباشیم اونقدری ک دورمون پر از سیمان باشه ک هیچ چیز نتونه واردش بشه

اونقدری ک از ادما دور بمونیم و فقط از تنهایی خود لذت ببریم ما ادمیم باید روزمون پر از بگو بخند باشه از راه درست

باید اره گاهی اوقات برا اهلش درد دل کنیم تا سبک شیم

گاهی اوقات باید بی دغدغه خندید گاهی باید بی دغدغه شوخی کرد گاهی اوقات نباید حساب کتاب داشت نباید اونقدر کنترل گر باشیم

ما هممون ادمیم همه ی ادما دل دارن و ما داریم بلادکفار زندگی نمیکنیم ک همش حالت تدافعی داشته ک اره فلانی این حرفو زد این جور جواب بدم اونجور حرف زد فلان جور جواب بدم بعضیا رو باد رها کرد 

درسته درسته درسته میدونم یه سریا جوری ان ک ما خوشمون نمیاد خب در کمال ارامش کم کردن رابطه بهترین راه حله یا شایدم قطع کردن

درسته یه سریا خواسته یا ناخواسته دل میکنن اما اگه خونسرد باشیم میتونیم بهترین جواب رو در کمال متانت و سادگی داشته باشیم ،چرا انقدر سخت و پیچیده میکنیم؟

داریم زندگی رو سخت نمیکنیم به نظرتون ،دنیا هنوز قشنگیاشو داره

اره منم یجاهای اومدم نظر دادم و خواستم از جریان زندگیم بزارم و بگم در فلان موقع این رفتارو داشتم تا بقیه استفاده کنن ...اما به نظرتون با گفتن همش اون قسمت های بد زندگیمون یه جو منفی راه نیافتاده؟

نمیدونم با نو ارتمیس ...

من تاپیکاتون رو خوندم نمیتونم هیچ کدوم از حرفاتون نغز کنم هیچ کدوم

اما نمیدونم چرا از تاپیکاتون انرژی منفی میگیرم یا حالت تدافعی یا همش تو فکر تک تک حرفاتون و خیلی به خودم فشار میاد و سخت میگیرم باید یه مدت از تاپیک دور باشم تا اوکی شم (البته با چند تا پیج هم همین مشکلو داشتم در حدی ک متنفر شده بودم اما بعد یه مدت اوکی شدم و دوباره فالوشون کردم و این چند سری اتفاق افتاده )

یه جا گفتین اوایلش بهم میریزید بعد کم کم به بالانس میرسید

به نظرتون این همون بهم ریختگیهست؟

ودر آخر من یجاهای نظرمو گفتم و یه جاهای نیاز به کمک

پیشاپیش ممنونم ک مثل همیشه با صبر و حوصله بهترین جواب میدید🤍

هر چه پیش آید خوش آید ما که خندان میرویم 🌱🤍

البته ادامه صحبت بالا به نظرم باید اینو اضافه کنم 

وقتی یکم فکر میکنم تو وجود من سفتی و سختی وجود داره به طوری ک وقتی ۱۸ سالگیم تموم شده بود و تو ۱۹ سالگی بودم با یه کاربری دیگه ازشما گرانبها جون، مامالی عزیز و کلا هر جا نظرمو میدادم کلی تشویق میشدم حتی یه بار وقتی داشتم تو سن کم صحبت میکردم با مشاور تلفنی وقتی بعد اتمام حرفام بهش گفتم سنم ۱۹ هه با کلی تعجب کلی تحسینم کرد و گفت تو حتما یه خانم قدرتمد یک همسر عالی و یک مادر نمونه میشی و همیشه دوستام و خانوادم و اطرافیان نگاهشون به‌من جور دیگه بوده(و تمام اینا از فضل پروردگارم به من است❤)  ....شاید بخاطر همینه دوباره این مطالب رو میخونم روم تاثیر منفی میزاره ...منظورم اینه ک شاید من تا حد خیلی زیاد به اون درجه هه رسیدم و با خوندن این مطالب دارم ازون ور بوم میوفتم ...

یاشاید چون سن من به نسبت سن شما و دوستان حاضر کمتر باشه و دهه زندگیم با شما فرق داشته باشه  نگاهم یه جور دیگست ...

نمیدونم در کل نه میتونم ازین مطالب دل بکنم ن میتونم ادامه بدم ...

نمیدونم شاید مسئله تخصصی تر باشه و من نیاز به مشاور دارم

اما به هر حال گفتم احساس سبکی کردم و امیدوارم بتونید کمک کنید

هر چه پیش آید خوش آید ما که خندان میرویم 🌱🤍
سلام عزیزم. حتما حرفت رو بزن. همه باید حرف هامون رو بزنیم. متاسفانه بعضی از خانم ها موش بیرون و شیر ...

سلام بانو

دست و قلم تون طلا

بازم خیلی بهم کمک کردید

مخصوصا جمله از حرفت دلم گرفت.تقریبا واسه همه چی جواب میده.

سلام عزیزم. اگر حالت با خودت و شرایطتت خوبه و احساس نیاز به دیگران نداری، خیلی هم عالی هست. به قول د ...

ممنون از پاسخگویتون🌹

آره عزیزم من تو خونه حالم خیلی خوبه

فک کردم مشکل دارم 

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام عزیزم. تا میتونی از خانواده همسرت بکش کنار. تا میتونی. فقط سلام و علیک. وقتی زندگی ات آروم هست ...

این مدت خیلی سعی میکنه به همسرم و بچه هام محبت کنه ولی با من بی محلی 

و متاسفانه کاری کرده همسرم من رو پیش اش تحقیر میکنه و فهمیده من حساسم و ناراحت میشم و تا منو میبینه خیلی میچسبه به همسرم و با صدای بلند قهقهه میزنن 

نمیدونم چیکار کنم که حرص نخورم و یا پیش اونا واکنشم چی باشه ؟

وقتی باهم بگو بخند میکنن و به من بی محلی از نظر شما چه رفتار و حرکتی مناسبه؟

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
راستش بانو ارتمیس بعضی وقتا به این فکر میکنم دنیارو سخت نگیریم سخت نگریم و سخت نباشیم اونقدری ک د ...

با اجازه از بانو ارتمیس انشالله خودشون بیان و نظرشون رو بدن،اگه مشکلی نیست من بعنوان ی فرد دیگه ک مطالب و توضیه های بانو رو خوندم نظری بدم امیدوارم جسارت نشه فقط ی نظر هست از طرف کسی ک مطالب رو خونده،محتوای کلی مباحث بانو ارتمیس رو من تقریبا کامل خوندم و برداشت کلی میتونم بدم،بانو ارتمیس از جزئی ترین مسائل و پیش پاافتاده ترین موضوعات گفتن تا مسائل کلی و چالش های بزرگ یک زندگی،شاد بودن بالابردن روحیه نفریح خوش گذرون باآدمهای مثبت و شاد تفریح و تحرک وقت گذروندن با بچه ها و دوستان و نزدیکان مثبت، بالابردن اعتماذ بنفس و ...خیلی تاکید دارن،اون خط کشی ها اون فاصله ها دوری کردن ها عقب کشیدن ها مراقبه کردن ها سکوت و تنها شدن رو مختص رویارویی با افراد منفی و شرایطی ملزم میدونستن ک عقل بهش تاکید داره،و اگه مراقب کوچکترین رفتارمون در اون شرایط خاص و با اون فرد خاص نباشیم خیییییییلی ضربه میبینیم و وقت و انرژی و همین خوشی و رها شدنمون میره زیر سوال و عواقب بدی خاهد داشت.....🌷🌷🌷🌷

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
البته ادامه صحبت بالا به نظرم باید اینو اضافه کنم  وقتی یکم فکر میکنم تو وجود من سفتی و سختی و ...

بنظرم همون قضیه به قول بانوجان که رفت وآمدزیاداذیتمون میکنه شماهم یکم سفت وسخت بودن گاهی اذیتت میکنه و دوس داری یکم خودتورهاکنی درسته؟من گاهی وقتا بخاطر یه سری ازمسائل یکم قانونموشل میکنم وبعدش به روال عادیم برمیگردم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
البته ادامه صحبت بالا به نظرم باید اینو اضافه کنم  وقتی یکم فکر میکنم تو وجود من سفتی و سختی و ...

عزیزم منو یاد خودم انداختی وقتی که هم سن و سالت بودم!

من هم تاپیک های بانو رو تک به تک دنبال کردم و واقعا شخصیت امروزمو مدیون ایشون هستم.

به نظرم هنوز توی موقعیت های واقعی و چالش های زندگی قرار نگرفتی عزیزم! خود من هم تا ازدواج نکردم معنای واقعی مادر شوهر، خواهرشوهر، پدرشوهر و ... رو درک نکردم! می دیدم خیلیا می نالن ولی چون تجربه نداشتم فکر می کردم اونا نتونستن خوب ارتباط برقرار کنن و آدمها خوبن و فلان ولی توی موقعیت واقعی که قرار گرفتم تا ته داستانو گرفتم! یا مثلا چقدر به بعضیا محبت کردیم و سرویس دادیم ولی توی خوشی هاشون ما رو نخواستن و توی سختی هامون کنارمون نبودن!

اگر می دونی لازمه حتما مدتی فاصله بگیر ولی با اطمینان بهت میگم من با کلمه کلمه ی بانو آرتمیس زندگی کردم و با تمام وجودم لمس کردم! 

بانو ارتمیس عزیزم

خیلی خوشحالم برگشتید.من این مدت که نبودید فقط داشتم اسکرین هایی که از پست هاتون داشتم رو میخوندم.گالری گوشیم پر شده از صحبت هاتون.واقعا خدارو شاکرم که برگشتین.خیلی دوستون دارم.تغییراتم رو مدیون شما هستم.واقعا باعث شدین که خودمو بیشتر دوست داشته باشم و  خیلی چیزهای دیگه ....از صمیم قلبم میخوام که ان شاءالله هر حاجتی دارین بهش برسین.

سلام عزیزم. ممنونم ازت. گاهی اوقات باید تلخ بود. مجبوریم به تلخ بودن. تا خورده نشیم. اما با کی تلخ ب ...

بانو جان ایشون پیش داوری راجع ب مدرک شما نکردند ک حوزه درس میخونید ....پرسیدند ک آیا حوزه درس میخونید؟؟  ایشون ب قول خودتون قصد خوردن شما رو نداشتند ک خواستید باهاشون تلخ رفتار کنید...      بعد هم شما قبلا اینجا در مورد رشته تحصیل و مدرکتون اینجا گفتید    ...     هنوزم گاهی حرفهاتون متناقضه      ...حرفهاتون معمولا خوبه اما گاهی تعجب میکنم ک در روانشناسی متخصص نیستید اما با تحکم و اصرار در مورد عقاید روانشناسی خودتون حرف میزنید...گاهی حس میکنم پر از کینه و نفرت هستید  و نفرت پراکنی میکنید... من حال دلم با تاپیک های شما خوب نشد      بلکه باعث نفرت در وجودم شد  ...انتقاد پذیر هم نیستید...  قبلا یک بار انتقاد کردم ک با توصیه شما تو زندگی ارومم مشکل درست شد     و شما بشدت بد با من رفتار کردید...  

من خودم را دوست دارم     
بانو جان ایشون پیش داوری راجع ب مدرک شما نکردند ک حوزه درس میخونید ....پرسیدند ک آیا حوزه درس میخونی ...

بااجازه بانو ارتمیس

اینجا یه فصای عمومیه چه دلیلی داره هرکدوم ازما اطلاعات شخصی رومطرح کنیم که ممکنه بعدا برامون دردسر درست کنه بخصوص افرادی که شخصیت اجتماعی دارند وشاغل وشناخته شده هستند خودمنم اگرازم سوال بشه تاجایی که صلاح بدونم جواب میدم این انتظار بیجا وپاروازحد فراتر بردنه سوال بی مورد بوده واین هم یه تمرینه توزندگیمون که به سوالات بیمورد هیچ پاسخی ندیم

من تاجایی که خاطرم هست درتاپیکای بانو چندین مورد انتقاد شده وایشون پاسخگو بودن