2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143965 بازدید | 940 پست
بانو جان ایشون پیش داوری راجع ب مدرک شما نکردند ک حوزه درس میخونید ....پرسیدند ک آیا حوزه درس میخونی ...

سلام عزیزم. ممکن هست عقل و دانش من اون زمان این بوده و انتقاد پذیر نبودم. به هر حال حداقل 3 سال از تاپیک های قبلی می گذره و من عذرخواهم اگر به شما غیر منصفانه تندی کردم. برای کلمات متناقض من، من کی هستم که همه حرف ها و کارهایم درست باشه؟ از من عبور کنید. یک سفره ای پهن هست، گیرم بدترین آدم دنیا هستم، بیا و ببین و با ذائقه خودت توشه ای بردار و برو.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
سلام عزیزم. ممکن هست عقل و دانش من اون زمان این بوده و انتقاد پذیر نبودم. به هر حال حداقل 3 سال از ت ...

بانوی عزیزم امروز براتون بهترین ها رو آرزو کردم...

چقدر خوشحالم که با شما آشنا شدم.

یاد حدیثی از امام علی علیه السلام افتادم که فرمودن در مادیات به کمتر از خودتان و در معنویات به بیشتر از خودتان توجه کنید.

یعنی قانون درست مقایسه کردن رو فرمودن.

چقدر خوبه که در اخلاق و دانایی از همدیگه پیشی بگیریم و در مادیات حریص نباشیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم همین ک شخصی بدون چشم داشت و ادعایی انقدر خالصانه وقت میذاره و برای دیگران از تجارب و آگاهی ک سالها براشون زحمت کشیده شده میگه خودش فداکاری محسوب میشه....وگرن ادمای این روزگار برای نفس کشیدنت توقع دارن ازت...کاش حرفی زده نشه یا دلخوری و دلسردی پیش نیاد ک بانویا دوستانی ک حرفشون ارزش خوندن و دیده شدن داره دلیلی نبینن بیان اینجا....

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
چرا اتفاقا من کلی تجربه دارم از زندگیم کلی ک با تمام وجود به خاطر همشون خداروشکر میکنم ک تونستم سر ب ...

عزیزم من دقیقا نمی دونستم چه شرایطی رو پشت سر گذاشتین، خداروشکر که سربلند هستی و قوی و مقتدر و مایه ی افتخار.

هر کس برداشتش با بقیه ممکنه متفاوت باشه، من همیشه انرژی مثبت از تاپیک ها و پیام های بانو گرفتم و حتی برخی از توصیه هاشونو به دیوار اتاقم می چسبوندم تا مرتب جلوی چشمم باشن.

فکر میکنم همین ک شخصی بدون چشم داشت و ادعایی انقدر خالصانه وقت میذاره و برای دیگران از تجارب و آگاهی ...

کاملا باشما موافقم. به شخصه برای خودم سخته آنقدر با تمرکز بیام مثل بانو آرتمیس بهترین تجربیات وچکیده عمرم رو در اختیار افرادی بزارم که تهش امکان انرژی های منفی دادنشون هم هست. مطمئنم بانو آرتمیس معامله باخدا دارن که این کار زیبا رو میکنن. انشاله خدا بهشون آجر بده به حق صاحبان این روزها. 

شکرت خداجون
البته ادامه صحبت بالا به نظرم باید اینو اضافه کنم  وقتی یکم فکر میکنم تو وجود من سفتی و سختی و ...

من هم میخواستم نظرم رو به شما بگم

هر انسانی یک نوع ادبیات خاص داره که ممکنه با  اون ادبیات گروهی هدایت بشن وگروهی با ادبیات دیگه ای هدایت بشن. احتمالا شما با سبک ادبیات بانو آرتمیس ارتباط برقرار نکردید. که کاملا طبیعیه و هیچ اجباری نیست..

مثلا خودمن با ادبیات یه استاد خاص که چندین هزار نفر رو با کلامش هدایت کرده بدتر گمراه شدم. اسمش رو هم میگم آقای عباسمنش اما نه به خودم شک کردم نه به ایشون

فقط تمام راه هارو که باعث می‌شد ادبیات این اقارو بشنوم کاملا قطع کردم. 

وخداوند با اساتید بسیاررررر بهتری منو آشناکرد.که ادبیاتشون برام بسیار قابل فهم بود. 

ولی یادم نمیره نزدیک یسال توشک وشبهه بودم ودیر بهش رسیدم. این رو گفتم تا شما هم ازین شبهه شاید دربیاید. 

شکرت خداجون
ممنون عزیزم. چقدر تلاش کردم چندوقت خودم حرف های بانو رو کپی پیست میکردم تا بتونم کتاب درست کنم ولی ن ...

منم بشدت نیاز دارم 

کپی کردم ولی نمیدونم چجور پرینت بگیرم ؟؟

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
سلام عزیزم. حتما کاری رو که حالت رو خوب میکنه انجام بده. اما مخفیانه. با سیاست و درایت. از خوندن متن ...

سلام به روی ماهت 😍

درسته به خاطر نزدیک بودن خونه هامون از مسائل همدیگه زودتر باخبر میشیم ولی اعتراف میکنم توی بعضی از موردها غرورم باعث میشه که چیزی رو مخفی نکنم که الان فهمیدم کاملا اشتباه میکنم ...

من فکر میکردم اگه چیزی رو از کسی مخفی نکنم یعنی من ازتون نمیترسم مستقلم و میتونم هر تصمیمی که دوست داشته باشم انجام بدم که با خوندن مطالب شما فهمیدم این فقط یعنی بچه بازی و ساده لوحی که نتیجه اش شد پست های قبلیم ...

هم کلام شدن با شما استاد دانا توی این روزهای عزیز بی دلیل نیست معجزه ای از طرف خداست...

با ذکر این احادیث و قلم پر از منطق تون مگه میشه من این درس رو از زندگیم یاد نگیرم؟

من الان مشکلم همسرم هستش چون حرف خانوادش که به میان بیاد چشم و گوش بسته بی منطق میشه ...

من میدونم خانواده همسرم دخالت میکنن و خیر خواه من نیستن ولی بلد نیستم چه جوری به همسرم بگم که مسائل خونه رو به خانوادش انتقال نده ...

بانو آرتمیس عزیز لطفا چنتا راهکار میخوام واسه شروع که با همسرم در این مورد حرف بزنم 

لطف میکنین در حقم   

اخه من زنگ زدم ولی میخواد بقیه را بزرگ کنه در ذهن شوهرم و من.  باور کن اصلا برای من یک قدم مثب ...

به نظرمن وقتی بهتون توجه ندارند شمام همونقدر باش براشون واینکه تا حد ممکن توقعتو از خانواده شوهر بیار پایین هر چقدر برات هستن  باش، اینطوری بی توجهی هاش اذیتت نمیکنه گفتم بهت ارزش نداره سر این چیزا زندگی رو به کام خودتون و شوهرتون تلخ کنید قدم اول برا شما تلاش برابر هست هر جقدر برات تلاش کردن شمام  همونقدر تلاش کن قدم دوم کم کردن توقع از خانواده شوهر قدم سوم بحث نکردن با شوهر و دعوا نکردن سر فامیلاش چهارم قبلنم گفتم اگه توقع بیجا داره میگه مثلا فلانی رو حتما برو ببین خوب شما بنا به مصلحتت به هر حال جاری هم فامیل شماس و شوهرش برادر شوهر شماس اگر مصلحت دونستی به رسم ادب برو اگه نه دیدی حرفش بیجاس بگو چشم میریم ولی نرو پنجم به نظرم آدم جایی که براش احترام نمیزارن نباید  بره اما در مورد پدرو مادر فرق داره نمیگم قطع رابطه کن اما کم برو اگه شوهرتم نمیدونه با مهربونی درجریانش بزار آروم بدون دعوا و توهین به خانوادش باهاش صحبت کن بگو فلانی من وقتی میرم از مادرت احترامی نمی بینم این حس خیلی بدی بهم میده  برا همین ترجیح میدم جایی که بهم احترام گذاشته نمیشه اونم  بی دلیل کمتر برم دیگه خودت با زبون شوهرت بگو دیگه ببین چطور قانع میشه ولی هیچ وقت قطع رابطه نکن در آخر از حرفات احساس کردم بیشتر کارا و حرفای مادرشوهرت خاله زنکی هست منظورم اینه به  زندگی زناشویی شما ضربه ای نمیزنه پس خودتو برا این چیزا ناراحت نکن به نظرم هر حرفی هر چیزی ارزش نداره که جواب بدی و تلافی کنی اینطوری کلی انرژی از آدم میره و از زندگی عقب میافته اما اگه از اینا عبور کنه میتونه پیشرفت کنه ... امیدوارم موفق باشی عزیزم من در همین حد میدونستم باید ببینیم بانو جان چی  میگن و نظر ایشون که خودشونم متاهلن چیه من خودم مجردم 😁😁

عزیزم میدونم چرا براتون قابل درک نیست به این دلیل که واقعا نمیدونین با هر متن سازی شون چقدر زندگیم ...

بله جای شما نیستم و نمیدونم چه احساسی داشتین وقتی خانواده انرژی منفی میدن از طرف دیگه مجردم هستم و شاید نتونم درک کنم که حرفای  خانواده شوهر چقدر میتونه انرژی منفی به آدم بده .... من فقط یاد خودم افتادم که عمه خاله میگن عروسی کن و من بنار مصلح خودم نکردم یعنی خیلیا میگن ازدواج کن خودم دوست دارم اما نمیتونم به خدطر حرف دیگران این کارو کنم تا وقتی که خودم آمادگی پیدا نکردم نمیتونم به هیج کس حتی به حرف  پدورمادرم گوش کنم برا همینه یه کم تعجب کردم واقعیتش من تو خانواده ای بزرگ شدم که حرف میردم خیلی مهمتر از حس من و حرف من  نظر من بود برا همینه خودم به هیچ عنوان به حرف کسی گوش نمیکنم به همه هم توصیه میکنم اگر کاری انجام میدین که میدونی شرعی و قانونی و عقلی درسته و گناه نیست به حرف هیچ کس گوش نکنید اصلا به حرفاشون بخندید بگید همون لحظه بگید باشه اما کار خودتون انجام بدین نمیدونین این کار چه حسی داره من بعضی وقتا بنا به موقعیت و آدم و نسبتی که باهام داره حرف و میسنجم ببینم گوش کردنیه حتما انجام میدم اما نه ببینم طرف همینطوری با افکار پوسیده و بدون هیچ منطقی میگه فلان کارو نکن اما من میدونم که کارم هیچ مشکلی نداره بهش میخندم و میگم باشه اما حتما انجامش میدم یه حس قدرت به آدم میده این کار 😁 خلاصه درس خوندن کاریه که هیج مشکلی نداره یعنی وقتی شما و شوهرت هردو باهم این تصمیم رو گرفتین یعنی به زندگی تون آسیب نمیزنه و شما دونفر اوکی هستین پس بقیه به هیچ عنوان مهم نیستن امیدوارم منظورمو رسونده باشم امیدوارم به علاقه ت برسی آمین 😍

سلام عزیزم. ولی من دقیقا می فهمم این دوستمون چه روزها و چه ساعت هایی رو گذرونده. چه فکرهایی کرده، چه ...

سلام بانو بله درسته من به خودشونم گفتم چون مجرد هستم شاید شرایطشون رو درک نکنم از جایی که من خودم خیلی علاقه به درس خوندن داشتم و دارم وقتی ایشون حرفشونو گفتن خیلی ناراحت شدم 🤦‍♀️  و اینکه دلم‌میخواد ایشون باز ادامه بدن و به علاقه شون برسن برا همین شاید یه کم‌تند رفتم والا هیچ کس نمیدونه وقتی کسی  چیزی میگه چه به سرش اومده چه حسایی رو تجربه کرده  چیارو زندگی کرده که اونا رو الان تو چن تا کلمه خلاصه کرده و به نظر ما ساده میاد