2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143952 بازدید | 940 پست

سلام بانو جان خیلی خوشحالم که دوباره اومدین سایت،بانو جان میخواستم چندتا کتاب بگیریم برای اینکه روابط اجتماعی بهتری داشته باشم چندتا معرفی کنین ،و اینکه فیلم هایی رو معرفی کنین که شخصیتاش قابل الگویی برداری باشن

بانو جان ایشون پیش داوری راجع ب مدرک شما نکردند ک حوزه درس میخونید ....پرسیدند ک آیا حوزه درس میخونی ...

اتفاقا برعکس .تاپیک های بانو باعث شد که تکلیفم با خودم معلوم بشه.کمترین چیزی که یادگرفتم این بود که صد درصد اتفاقاتی که درمورد من رخ میداد و در روابطم با بقیه مسیولیت همشون با خودمه وقتی اینو فهمیدم واقعا زندگیم عوض شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما خیلی باید رو خودت کار کنی یعنی چی که دیگران نذاشتن واقعا برام قابل درک نیست که انقدر رو تص ...

عزیزم میدونم چرا براتون قابل درک نیست

به این دلیل که واقعا نمیدونین با هر متن سازی شون چقدر زندگیم و اعصابم متشنج میشد...

ممنون که قضاوتم نکردین... 

بانو جان ایشون پیش داوری راجع ب مدرک شما نکردند ک حوزه درس میخونید ....پرسیدند ک آیا حوزه درس میخونی ...

عزیزم شما وقتی حالتون خوب نمیشه خب چرا میاید تاپیک بانو آرتمیس رو میخونید 

حرفهای بانو کاملا درسته تواین دوره زمونه اینقدر باید مواظب رفتار و حرف زدنمون باشیم که بی گناه بی گناه هر چیزی رو بهمون نچسبونن

چند هفته میشد که اوضاع من و همسرم آروم شده بود ولی حال دل من آشفته تر هر چی بیشتر مطالب شمارو میخوند ...

سلام عزیزم. حتما کاری رو که حالت رو خوب میکنه انجام بده. اما مخفیانه. با سیاست و درایت. از خوندن متن شما این حدیث یادم اومد:

رسول اکرم صلی الله علیه وآله فرمودند :  برای پیشرفت در کارهایتان از مخفی کاری کمک بگیرید، زیـرا که مـردم به هـر صاحب نعمتی «حسادت» می کنند.

امام علی7 فرمود: «سِرُّک سُرُورُک اِنْ کتَمْتَهُ وَ اِنْ اَذَعْتَهُ کانَ ثُبُورَک؛ سرّ تو مایه سرور و خوشحالى تو است، به شرط آنکه آن را کتمان کنی، و اگر آن را افشا کنی، (چه بسا) مایه هلاک تو می شود».

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
عزیزم شما خیلی باید رو خودت کار کنی یعنی چی که دیگران نذاشتن واقعا برام قابل درک نیست که انقدر رو تص ...

سلام عزیزم. ولی من دقیقا می فهمم این دوستمون چه روزها و چه ساعت هایی رو گذرونده. چه فکرهایی کرده، چه تصمیم هایی گرفته، چقدر غمگین و سر در گم بوده. آدم های ناجنس میتونند کاری کنند که آدم دست راست و چپش رو هم قاطی کنه. مغز این دوستمون در اون روزها فقط به حالت حفظ بقا در اومده بوده. فقط خواسته اش حفظ زندگی اش بوده. توی این حالت مغز فقط فکر میکنه که چطور من این فرد رو زنده نگه دارم، دیگه کارهای روتین و حتی خواب و خوراک رو هم تحت تاثیر میگذاره، چه برسه به ادامه تحصیل و موفقیت و فکر آینده.

عزیزم منو یاد خودم انداختی وقتی که هم سن و سالت بودم! من هم تاپیک های بانو رو تک به تک دنبال کردم و ...

چرا اتفاقا من کلی تجربه دارم از زندگیم کلی ک با تمام وجود به خاطر همشون خداروشکر میکنم ک تونستم سر بلند بیرون بیام ..

من تو سن کم ازدواج کردم با خانواده همسر زندگی کردم 

خیلی به خاطر همسرم خجالت کشیدم و الانم در شرف طلاقم 

۴ سال کم نیس شب و روز با خانواده همسر باشی با کلی مهمون با کلی بهتون میگم یه چیز مثل کاروانسرا 

کلی تجربه بد داشتم تا به اینجام 

جدا ازینا زندگی تو خونه پدریم ک بخاطر یه سری از مسائل همیشه باید مورد ترحم خانواده مادری میبودیم 

هی خواهر کشیدم کشیدم بدم کشیدم و الان از همشون گذشتم 

هر چه پیش آید خوش آید ما که خندان میرویم 🌱🤍
البته ادامه صحبت بالا به نظرم باید اینو اضافه کنم  وقتی یکم فکر میکنم تو وجود من سفتی و سختی و ...

سلام عزیزم. زندگی سخت هست. خیلی هم سخته. البته بستگی به نگاه ما هم داره میزان سختی و آسونی اش. همینطور به شرایطی که در اون قرار داریم. اگر برای زندگی هدفی نداشته باشیم، خیلی راحته. اگر زندگی فقط این دنیا باشه خیلی راحته. برای درآمد سر چهار نفر رو کلاه میگذاریم، اختلاس می کنیم، هر روز میریم با یک نفر و با ظهور اولین مشکل جدا می شویم. چالشی هم با مردم نداریم، خرجش چهار تا فحش هست و یکم کتک کاری. قول میدم دیگه کسی مزاحمون نشه، تازه می تونیم اینقدر کولی بازی دربیاریم که همه بهمون احترام زوری هم بگذارند و ازمون بترسن. دیگه یک غذا درست کردن رو هم همه یاد می گیریم، با دروغ و فتنه هم بقیه کارهامون رو راه می اندازیم.

اما....

اگر پول حلال بخوای، باید سال ها تحصیل کنی یا تجربه اندوزی و تجارت و مطالعه و ممارست و صبح زود بیدار شدن و شب دیر خوابیدن و رنج کشیدن. برای کار درست باید آبرو و احترام داشته باشی، این یعنی باید مردم دار باشی، باید مثبت باشی، باید خیر باشی، باید آبروت رو با چنگ و دندون نگه داری. باید مراقب فتنه ها و حرف و حدیث دیگران باشی که از حسادت می خوان توی محیط کار بهت لطمه بزنند. باید توی محیط خانواده حواست به متلک ها، سو استفاده ها، القائات دیگران، حسادت ها و .. باشه. اگر بخوای زندگی موفقی داشته باشی با همسرت، هزار و یک چالش برای حل کردن داری. تربیت درست فرزند، هزار دانایی و سیاست میخواد. اگر دروغ رو از زندگیت بخوای حذف کنی، سختی این راه هزار بار سخت تر میشه و دانایی بیشتری می طلبه. اگر معتقد باشیم که دنیای دیگری هم وجود داره، باید روی هر حرف و اندیشه و عملمون هم مراقبت کنیم.

با تمام اینها ما نگفتیم نخندیم، درد و دل نکنیم، رفت و آمد نکنیم و شاد نباشیم، اما با اهلش.