2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143959 بازدید | 940 پست
سلام عزیزم. خیلی خوشحالم که مادر دغدغه مند و با کیفیتی هستی. بیا این جمله تو دوباره بخونیم:  من ...

ممنون ازتون بانو،بنظرم حق گفتین...باید اول و‌مجدد روی خودم کار کنم ..راه طولانی هست و صبوری میطلبه واقعا زن بودن چقدر چالش برانگیزه ...زن بودن خیلی قدرت میخاد 🙏🙏🙏

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم پی دی اف حرف های بانو آرتمیس رو از کجا آوردی؟ میشه واسه منم بفرستی؟ خیلی لازم دارم.

نازگل_بانوو....این اسم رو سرچ کنین توی تاپیکهاشون هست

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
بانو آرتمیس عزیز من از زمانی که این کم کردن معاشرت رو ازتون یاد گرفتم، برای کارهای مهم زندگیم همیشه ...

چقدر خوبه کسایی که مثل شما کارهای خوب و مفیدی که بدردشون خورده رو واسمون بنویسن 

ممنون

نازگل_بانوو....این اسم رو سرچ کنین توی تاپیکهاشون هست عضویت: 1399/11/07

ممنون عزیزم. چقدر تلاش کردم چندوقت خودم حرف های بانو رو کپی پیست میکردم تا بتونم کتاب درست کنم ولی نصفه موند. خیلی خوشحال شدم.

سلام دوستان، صبح همگی بخیر. من کلا معاشرت رو در حد کم می پسندم. خیلی کم. حتی با دوستان نزدیکم که دوس ...

سلام بانو ارتمیس عزیز

ممنونم ازوقتی که برای ما می گذارید

متاسفانه این خانم خواهر بزرگم هستند وبارها رفتارهای اینچنینی داشته بااینکه ازمن بزرگترند ولی ازطرف ایشون هیچ خیر وکمکی دریافت نکردم ولی ایشون هرچندوقت یکبار ازشهرستان به خونه من میاد برای استراحت 

وقتایی که بچه هام امتحان داشتند وخودم  میخواستم سر کاربرم زحمت مضاعفی روبه من وخونواده تحمیل کردند 

هروقت ازهرچی ناراحته زنگ می زنه وقت وبی وقت درد دل میکنه وانرژی منفی میده ولی متاسفانه به قول معروف بی چشم وروئه

منم تصمیم گرفتم به گفته شما همین ارتباط تلفنی روبه حداقل برسونم

سلام به همگی من همیشه کنار روتین خانه داری مطالعه داشتم حالا رمان یا مطالب روانشناسی ... درسته از ...

چند هفته میشد که اوضاع من و همسرم آروم شده بود ولی حال دل من آشفته تر هر چی بیشتر مطالب شمارو میخوندم بیشتر به هم میریختم ولی به محض اومدن همسرم آروم بودم ولی نه مثل قبلا بشاش تا چند روز قبل از کنکور که تو اخبار در مورد کارت ورود به جلسه میگفت که من ناخواسته با یه حسرتی به تلویزیون نگاه کردم که همسرم متوجه شد و گفت خودم میرم فردا کارت رو برات میگیرم اون لحظه دوست داشتم داد بزنم و گریه کنم و بگم که با جهنمی که خانوادت برام درست کردن من درس خوندم که حالا بری کارت برام بگیری و خدا میدونه چقدر سخت ولی بغضم رو خوردم و آروم عادی رفتم چایی واسه همسرم آوردم و پیشش نشستم بهش گفتم دلم نمیاد یه هزینه دیگه بزارم رو دستت کتابهارو که برام گرفتی هنوز حتی ده صفحه هم ازشون نخوندم امتحان دادنم بی فایده اس گفتم خیلی دوس داشتم این یه سال می خوندمو با آمادگی میرفتم امتحان میدادم ولی نشد که بشه همه این حرفارو آروم با ناراحتی میگفتم و به همسرم نگاه نمیکردم که گریم نگیره باورم نمیشد نتیجه ای که با چند جمله و لحن آروم گرفتم با این چند ماه داد و بیداد نشد اینو هم بگم همسرم خیلی مغرور و هیچ وقت محبتش رو مستقیم به زبون نمیاره بعد از حرفام همسرم با لبخند و روی باز گفت آره میدونم ضررهای تو که هی از پارسال شروع شد کنکور که بهانه بود هوس غذای بیرون کرده بودی. آخه پارسال بعد از کنکور رفتیم رستوران ...

منم که دیدم اوضاع آرومه گفتم بذار رمانتیکش هم بکنم گفتم آره خیلی خوش گذشت چقدر شوخی کردیم و خندیدیم و ...

از فرصت استفاده کردم و با خنده مثل بچه ها گفتم باشه حالا ک اصرار میکنی کارت ورود به جلسه برام بگیر ولی به شرطی بریم همون رستوران ...

همه اینهارو اول مدیون لطف خدا و بعد مطالب شمام 

همه رو با جزییات گفتم که شاید به درد دوستان بخوره حالا نه فقط ادامه تحصیل همچین برخورد آرومی میتونه تویه بیشتر مسائل با همسرتون کارگشا باشه ...انشالله

بانو آرتمیس عزیز تقریبا یه ماه بیشتر از کنکور امسال هم گذشته امروز صبح همسرم پرسید تصمیمت در مورد درس خوندن چی شد گفتم بذار یه چند روز دیگه در موردش حرف می زنیم ...

نمی دونم چیکار کنم می ترسم دوباره آرامش از زندگیم بره چون خونه مون به فامیل های همسرم خیلی نزدیکه و موضوع رو میفهمن نمیتونم پا رو دلم بزارم و بی خیال تحصیل بشم ولی خوب زندگی و همسرم رو دوست دارم نمی خوام از دستشون بدم ....

بانو آرتمیس جان در حقم لطف کن و راهنماییم کن خواهش میکنم ...

دعا گوی شما هستم 💕

سلام عزیزم. چرا شدنی نیست؟ بسم الله. از امروز یک استارت کوچیک در راه هدفت بزن. هر روز یک کار ...

سلام عزیزم ممنون که باعث دلگرمی من شدید و قرار بعد از این ایام برم برای گواهینامه ثبت نام کنم💪

بانو جان و بقیه دوستان هر کسی می تواند کمکم کنه، من چند روزی کرونا گرفتم و خانواده شوهرم با اینکه می دانستند نه زنگ زدن و نه چیزی ولی در عوضش بچه برادر شوهرم که کرونا گرفته از من توقع دارند که مدام زنگ بزنم و حتی برم بیمارستان پیشش بمونم😐 حتی مادر شوهرم اومد خونه جاریم (هر دو توی یک ساختمانی) و شروع کرد به گفتن که زنگ بزنید ، فلان کنید و ... در صورتی که هیچ خیری از اینا به من نرسیده. 

و متاسفانه منم سر شوهرم خالی کردم واقعا موندم چطور برخورد کنم در صورتی که من زیاد باهاشون خودمونیم نیستم فقط میخواد خودشا برای این جاریم بکشه. مشکلم اینکه اگر جواب بدم شوهرم تا میایم خونه تا یک هفته قهره که چرا اینو گفتی؛ می‌خوام بدونم که اگر بحثی شد که مطمئنا میشه چی بگم چه برخوردی داشته باشم. 

پیشایش ممنون از همه🌹🌹

سلام عزیزم ممنون که باعث دلگرمی من شدید و قرار بعد از این ایام برم برای گواهینامه ثبت نام کنم💪 بان ...

دقیقا منم همین مشکلو دارم که تا کوچکترین جوابی میدم نامزدم خیلی ناراحت میشه 

همش توقع داره اونی که کوتاه میاد من باشم😓 

واقن نمیدونم چیکار کنم هم دوس ندارم زندگی و اوقاتمون تلخ بشه هم طاقت اینکه بهم حرف زور بزنن رو ندارم

چند هفته میشد که اوضاع من و همسرم آروم شده بود ولی حال دل من آشفته تر هر چی بیشتر مطالب شمارو میخوند ...

عزیزم شما خیلی باید رو خودت کار کنی یعنی چی که دیگران نذاشتن واقعا برام قابل درک نیست که انقدر رو تصمیم شما تاثیر گذار بودن البته قضاوت نمیکنم نمیدونم چه حسی داشتین با حرفاشون که یه سال درس خوندن رو عقب انداختن به هر حال دوباره برا سال بعد خودتونو آماده کنید به هیچ کس به هیچ  کس نگید حتی خانواده خودتون من همیشه یه درصد احتمال میدم کسی از دهنش بپره برا همین به آدم راز دارم نمیگم بعضی چیزای حساس رو !!! 

دیکه نزار کسی روی زندگی شما علاقه شما تاثیر بزاره به حرفاشون بها نده مگه کار اشتباهیی میکنی که هر کی از راه رسیده یه چی گفته بعد شمام ول کردی درستو ! ببخشید یه کم تند رفتم گفتم انرژی بدم از اول دوباره شروع کنی دیگه نزاری سال های بعد!! هر چی زودتر بهتر !

سلام عزیزم ممنون که باعث دلگرمی من شدید و قرار بعد از این ایام برم برای گواهینامه ثبت نام کنم💪 بان ...

به نظرم شما بی سرو صدا کارتو بکن ارزش نداره به خاطر همچین چیزی تو خونه با شوهرت بحث کنی به مادرشوهرت بگو چشم اما الکی حالا زنگ زدنم چیزی از کسی کم نمیکنه اما اینکه شما بری بمونی بیمارستان و اینا توقعات بی جا هست  به نظرم اگر فقط این مشکلو با مادرشوهرت اینا داری خودتو بزن بیخیالی و به خواسته های بیجاشون الکی با چرب زبونی و لبخند بگو چشم اما انجام نده اخرش خودش خسته میشه و دعوا و ناراحتیم به وجود نمیاد 😅😂✌

کاراکتر پر جرات، مستلزم رشد شخصیت درونی و دوست داشتن خود هست. از درون باید یک چیزی درست بشه، این راه ...

بانو ارتمیس متوجه نشدم 

شما منظورتون اینه ک راهکار های این پیج پوچ و تهی است؟

هر چه پیش آید خوش آید ما که خندان میرویم 🌱🤍
گفتید میگن ما تو رو حساب نمیکنیم... اتفاقا وقتی بفهمن حرفی که زدن باعث ناراحتی شده همون لحظه ببخشی ...

سلام عزیزم. حتما حرفت رو بزن. همه باید حرف هامون رو بزنیم. متاسفانه بعضی از خانم ها موش بیرون و شیر توی خونه هستند. هر کس هر چی گفت و ناراحت شدید، اگر حق واقعا با شماست، بهش بگید. قرار به بی ادبی نیست. قرار به تذکر به بی ادب هست. حاضر جوابی هم لازم نداریم. به نام خدا: من از حرفتون ناراحت شدم. منظورتون چی بود؟ احساس می کنم دارید من رو مسخره می کنید. احساس خوبی از حرفتون بهم دست نداد. توقع این حرف رو از شما نداشتم. دلم گرفت از حرفتون. همونی رو که حس می کنید بگید. در یک جمله کوتاه، اما قاطعانه. بعد تغییر جا، قیافه درهم و کمتر کردن رابطه.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
سلام عزيزم  من همیشه خونه ام وجایی نمیرم رفت وآمد هم با کسی ندارم همیشه با دو تا بچم مشغولم ف ...

سلام عزیزم. اگر حالت با خودت و شرایطتت خوبه و احساس نیاز به دیگران نداری، خیلی هم عالی هست. به قول دوستمون تیپ شخصیتی ما اینجوری هست که با رفت و آمد زیاد، سریع مشخص میشه که حالمون خوب نیست. من خودم احساس می کنم با رفت و آمد زیاد، روحم غبار می گیره.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
سلام عزیزم. اگر حالت با خودت و شرایطتت خوبه و احساس نیاز به دیگران نداری، خیلی هم عالی هست. به قول د ...

دقیقا منم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️