چند هفته میشد که اوضاع من و همسرم آروم شده بود ولی حال دل من آشفته تر هر چی بیشتر مطالب شمارو میخوندم بیشتر به هم میریختم ولی به محض اومدن همسرم آروم بودم ولی نه مثل قبلا بشاش تا چند روز قبل از کنکور که تو اخبار در مورد کارت ورود به جلسه میگفت که من ناخواسته با یه حسرتی به تلویزیون نگاه کردم که همسرم متوجه شد و گفت خودم میرم فردا کارت رو برات میگیرم اون لحظه دوست داشتم داد بزنم و گریه کنم و بگم که با جهنمی که خانوادت برام درست کردن من درس خوندم که حالا بری کارت برام بگیری و خدا میدونه چقدر سخت ولی بغضم رو خوردم و آروم عادی رفتم چایی واسه همسرم آوردم و پیشش نشستم بهش گفتم دلم نمیاد یه هزینه دیگه بزارم رو دستت کتابهارو که برام گرفتی هنوز حتی ده صفحه هم ازشون نخوندم امتحان دادنم بی فایده اس گفتم خیلی دوس داشتم این یه سال می خوندمو با آمادگی میرفتم امتحان میدادم ولی نشد که بشه همه این حرفارو آروم با ناراحتی میگفتم و به همسرم نگاه نمیکردم که گریم نگیره باورم نمیشد نتیجه ای که با چند جمله و لحن آروم گرفتم با این چند ماه داد و بیداد نشد اینو هم بگم همسرم خیلی مغرور و هیچ وقت محبتش رو مستقیم به زبون نمیاره بعد از حرفام همسرم با لبخند و روی باز گفت آره میدونم ضررهای تو که هی از پارسال شروع شد کنکور که بهانه بود هوس غذای بیرون کرده بودی. آخه پارسال بعد از کنکور رفتیم رستوران ...
منم که دیدم اوضاع آرومه گفتم بذار رمانتیکش هم بکنم گفتم آره خیلی خوش گذشت چقدر شوخی کردیم و خندیدیم و ...
از فرصت استفاده کردم و با خنده مثل بچه ها گفتم باشه حالا ک اصرار میکنی کارت ورود به جلسه برام بگیر ولی به شرطی بریم همون رستوران ...
همه اینهارو اول مدیون لطف خدا و بعد مطالب شمام
همه رو با جزییات گفتم که شاید به درد دوستان بخوره حالا نه فقط ادامه تحصیل همچین برخورد آرومی میتونه تویه بیشتر مسائل با همسرتون کارگشا باشه ...انشالله
بانو آرتمیس عزیز تقریبا یه ماه بیشتر از کنکور امسال هم گذشته امروز صبح همسرم پرسید تصمیمت در مورد درس خوندن چی شد گفتم بذار یه چند روز دیگه در موردش حرف می زنیم ...
نمی دونم چیکار کنم می ترسم دوباره آرامش از زندگیم بره چون خونه مون به فامیل های همسرم خیلی نزدیکه و موضوع رو میفهمن نمیتونم پا رو دلم بزارم و بی خیال تحصیل بشم ولی خوب زندگی و همسرم رو دوست دارم نمی خوام از دستشون بدم ....
بانو آرتمیس جان در حقم لطف کن و راهنماییم کن خواهش میکنم ...
دعا گوی شما هستم 💕