2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143959 بازدید | 940 پست
منم مشابه این مورد روداشتم پشت سر همسرم کلی بدگویی کرده بودند ومورد دیگه اینکه پیش خودم اسم نوه ام ر ...

سلام دوستان، صبح همگی بخیر. من کلا معاشرت رو در حد کم می پسندم. خیلی کم. حتی با دوستان نزدیکم که دوستشون دارم. شاید هم علتش مشغله زیادم باشه که کلا فرصت ندارم. گاهی هم مشغله رو به عمد ایجاد می کنم. حتی زمان هایی که زمان معمول استراحت هست. هر وقت احساس کنم دارم فکرهای منفی می کنم، یک کاری دست میگیرم. خودم رو به چالش جدیدی می کشم. در گوشی بگم بهتون: فکر کردن زیاد به مردم، آدم رو ضعیف میکنه. فکر زیاد هم از فراغت زیاد میاد.

من اگر هر روز بشینم و بگم وای، مثلا فلان مدت هست که به فلانی سر نزدم، همش عذاب وجدان دارم، فکر میکنم در حقش کم کاری کردم، بعد در رابطه ام باهاش، بهش آوانس میدم. همین آوانس یعنی به هم زدن تعادل رابطه. کج فهمی در رابطه. از سمت طرف مقابل و عواقبش. پس اینقدر خودتون رو مشغول کنید که دیگران اهمیت زیادشون رو در روابط براتون از دست بدهند. با همه معمولی رفتار کنید، با عزیزان درجه یک به صورت ویژه تر. مطالعه کتاب و رمان، کسب درآمد، یاد گرفتن زبان جدید و ... کارهایی هست که آدم رو از اشتغال به دیگران وا می داره. اصلا می دونید چیه؟ اگر زندگی روتین رو هم با دقت و با کیفیت، زندگی کنیم، اصلا وقتی برای دیگران نمیمونه. 

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
سلام و خسته نباشی خدمت شما بانوی نمونه شما الگوی من هستین تو زندگی من تموم تلاشمو و کردم که حرفهای ش ...

سلام عزیزم. ما گاهی حریف تغییر خودمون هم نمیشیم با این که مطمئن هستیم کارمون اشتباه هست. دیگران که جای خود. اگر بهت تبریک نگفتن بابت بچه ات، این دلیل نمیشه که ناراحت بشی یا گله کنی ازشون. از این قضیه درس بگیر و ارزش گذاری شون کن و بر طبق ارزش شون باهاشون معاشرت کن. دیگه زیاد فداکاری نکن، هر چیزی رو بهشون یاد نده، اولویت وقتت رو بگذار برای خودت و زندگیت و ... . اینجوری شادتری عزیزم. در ضمن بارداریت مبارک باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بانوی عزیز نظراتتون درباره فرزندآوری و تربیتشون و خیلی نکات دیگه رو خوندم و برام جالب بود،من حدود۷سا ...

سلام عزیزم. خیلی خوشحالم که مادر دغدغه مند و با کیفیتی هستی. بیا این جمله تو دوباره بخونیم: من چطور ب همسرم بفهمونم راهی ک میره و فکرش درست نیست؟

گاهی اوقات مشکل خودمون هستیم. شاید خودمون به راهی که میریم زیاد مطمئن نیستیم، برای همین نمی تونیم درست از کارمون دفاع کنیم. گاهی هم می ترسیم دیگران اعمال قدرت کنن و نظر مخالفشون رو به کرسی بنشونن. اگر به نظر خودمون هم به اندازه نظر دیگران اهمیت بدیم، اون موقع نگرانی مون حل میشه. قدرتت رو دست کم نگیر. یک طرف قضیه شما هستی. درواقع طرف بیشتر قضیه شما هستی، چون اکثر مصائب فرزندآوری مال مادر هست. پس توی این قضیه به اصولت پایبند باش و به تفکرات مردم عامی و راه و روش زندگی شون توجه نکن.

سلام بانو خوبین ممنون که منو راهنمایی کردید.شما گفتید صبوری و از دید دیگه نگاه کردن به قضیه رو پیش ب ...

سلام عزیزم. با خانواده ات مطرح کن قضیه را. ببین چقدر حمایتت می کنند؟ اگر بچه نداری و این زندگی مشکلات دیگه ای هم دارد، جدی به مسئله نگاه کن.

سلام بانو جان خیلی خوشحالم که خدا شمارو سر راهم قرار داد منم مثل خیلی کاربرا قبلا یه دختر بی اعتما ...

سلام عزیزم. از اینکه چهره منفوری بشی نترس. اگر بترسی، تا آخر عمر باید درگیر مردم بشی و از اصل زندگی و هدف نهایی ات میمونی. این دفعه که ایراد گرفتن، خیلی صریح بگو، بگو ممنون میشم هر دفعه یک ایرادی از بچه من نگیرید. همین. مطمئن باش بهت میگن، اوووو، حالا چه خبرته؟ کی از تو و بچه ات ایراد گرفت؟ ما اصلا تورو حساب نمی کنیم.

اما نترس. بحث رو کش نده. خودت رو سرگرم کاری کن یا اتاق رو ترک کن. اما به خودت مسلط باش. خبر خوب اینکه: دیگه جرات نمیکنن بهت چیزی بگن و این قبیل حرف ها برای همیشه تموم میشه. 

اما اگر نگی، این قدر تو خودت میریزی و با همسرت دعوا میکنی و اعصابت خورد میشه و رابطه رو قطع می کنی و لبریز میشی تا بالاخره یک روز منفجر بشی. اون موقع برای همیشه و تا ابد منفور میشی. اما توی راهی که من گفتم، حداکثر یک ماه منفوری و روابط اصلاح میشه و بعدش رابطه بهتری برقرار میشه.

سلام عزیزم یک سوالی داشتم و دلم میخاد نظرتون رو بدونم چون حتما راهی که میدید بهترین نتیجه رو داره م ...

سلام عزیزم. تا میتونی از خانواده همسرت بکش کنار. تا میتونی. فقط سلام و علیک. وقتی زندگی ات آروم هست دلیلی نداره به آشوب بکشیش. اصلا به اون خانم توجه نکن تا آثار پشیمانی را درش ندیدی. وقتی هم دیدی فقط سلام و علیک رو برگردون.

کاملا درسته بانو جان. چند وقت پیش یک آشنا از من پرسید چرا جدا شدی؟ من فقط در یه جمله گفتم مناسب هم ...

سلام عزیزم. شما بداخلاق نیستی. فقط به اصول خودت پایبندی. بداخلاق ایشون هست که حد و مرز اخلاق رو نمیدونه. ناراحتی ایشون از بداخلاقی شما نیست. ناراحتی اش این هست که چرا بهش اجازه ندادی تا با مسائل خصوصی و دردهای زندگیت تفریح کنه. هرگز این اجازه رو به کسی نده.

سلام بانوی عزیزم  یه مشکلی هست من متاسفانه زیاد به اسم کاربرا دقت نمیکنم پس اون خانومی که از ح ...

سلام عزیزم. دقیقا. اصلا نه شنیدن ناراحتی ندارد. این تصمیم مربوط به طرف مقابل و نگرانی ها و دغدغه هاش هست که اصلا به من هم ربط ندارد. من معمولا از کسی سوال نمیپرسم. اما وقتی کسی داره با اشتیاق چیزی رو برام تعریف میکنه، شاید ازش چیزی بپرسم من باب معاشرت، اما حتما بعد از سوالم و قبل جواب اون، بهش میگم اگر دوست نداری اصلا جواب نده. 

از طرفی شوهرم بسیار خودشیفته و حق به جانب هست همیشه از من میخاد من تغییر کنم همیشه میگه من که مشکلی ...

سلام عزیزم. ناراحت شدم از خوندن متنت. اما باید قوی باشی. همه مون باید قوی باشیم. زندگی بازی های زیادی توی آستین داره برامون. تنها راه نجاتت آتش بس موقت هست. خودت رو دوست داشته باش. یکی از مصادیق بزرگ دوست داشتن خود، انجام ندادن کار یا حرفی هست که منجر نشه به اینکه به ما توهین کنند. راه های توهین به خودت رو ببند. همیشه چشم توی دهنت باشه، حتی اگر برات سخته. توی هر حرفی کوتاه بیا. اما این روش، روش زندگی سالم نیست. روش موقت هست. برای اومدن یک آرامش موقت. در این بین سعی کن یک مهارت و حرفه یاد بگیری، با تحصیل زیاد موافق نیستم، چون دیر بازده هست و مستلزم استخدام شدن هست. از کارهای کوچیک شروع کن، درآمد، کم کم وسعت بده تا بتونی مستقل بشی. اون وقت تصمیم واقعی ات را اجرا کن. الان به جای فکر کردن به همسرت، کتاب بخون، فیلم ببین، آموزش ببین. تا وابستگی ات بهش کم بشه.

در رابطه با افزایش  اعتماد بنفس لازم دونستم دوستان رو با پیج razie.ladyboss اشنا کنم  و ...

کاراکتر پر جرات، مستلزم رشد شخصیت درونی و دوست داشتن خود هست. از درون باید یک چیزی درست بشه، این راهکار ها بیرونی هست. بیرونی و تهی و پوچ.

سلام عزیزم. از اینکه چهره منفوری بشی نترس. اگر بترسی، تا آخر عمر باید درگیر مردم بشی و از اصل زندگی ...

خیلی عالی بود.واقعا ممنونم.هم صحبتی با شما افتخاره

میدونید فقط بخاطر اینکه هرزمان کاری داریم کمک حال هستن و در کل آدمهای بدی نیستن اینجور وقتا ملاحظه شون را میکنم.وگرنه الان به نقطه ای رسیدم که دیگه از رک گویی و تلخ شدن نمیترسم.فقط و فقط از روی ادب هست که هیچی نمیگم یا اینکه اگر بگم یه جواب کنترل شده هست که طرف بدش نیاد.حالا میبینم اشتباه میکنم

جالبه که خود شوهرم بهم یاد میده که در برابر حرفاشون سکوت نکنم.با اینکه خانوادش را دوست داره اما این اخلاق که همینجوری یه حرفی میپرونن را دوست نداره

لاغر بودن بچه یه چیز عادی هست.اما اینکه آخرین بار خونه اون یکی رفتم و طی دوساعت پنج بار گفت خیلی لاغر شده...اینه که برای من عادی نیست.بعد همین خانم یه دختر 10 ساله داره کم مونده بشکنه.یعنی من خیلی برام راحته بخوام مقابله به مثل کنم بگم بچه های خودتونم دست کمی ندارن.اما از مقایسه چه حاصل؟؟

این در صورتیه که هربار برای مراقبت رفتم مرکز گفته وزنش نرمال هست .

بازم ازتون تشکرمیکنم بابت تمام پندهایی که در تاپیکهای قبلی و الان دادید

شما بیش از اینها به گردن ما حق دارین.انقدر خوب مسائل پیچیده رو ساده و واضح توضیح میدین که تا عمق ذهن نفوذ میکنه 👏👏

سلام

وقتتون بخیر

اتفاقا مدتی هست که دارم روی با فکر حرف زدن و با فکر عمل کردن بیشتر کار میکنم. قبل هرچیزی که میخوام بگم برای خودم یه "چرا" میزارم و میبینم اکثر حرف هامون بیهوده ست. گاهی فقط حرف میزنیم، چون فکر میکنیم باید اینکارو انجام بدیم. چون اگه سکوت برقرار باشه معذبیم. انگار با سکوتمون به صلح نرسیده باشیم. 

درمورد عمل کردن هم همینطور. وقتی چرا بزاریم پشت هرکاری که میخوایم انجام بدیم، هم خیلی از کارها از دور خارج میشن هم میتونیم راه بهترو کارآمد تری برای به مقصد رسوندن نیتمون پیدا کنیم. 

گفتید میگن ما تو رو حساب نمیکنیم...

اتفاقا وقتی بفهمن حرفی که زدن باعث ناراحتی شده همون لحظه ببخشید به غلط کردن میفتن.یعنی باز بخاطر همینه که من یکم شک دارم این حرفارو از روی منظور بزنن.اما قطعا پیش خودشون میگن لابد بهش نمیرسه و اگه بهشون میدون بدی شروع میکنن بگن واسش چی چی درست کن  تا بخوره چاق بشه...

با این حال من میخوام اون هزینه ای که برای من ایجاد میکنن به خودشون برگرده

سلام دوستان، صبح همگی بخیر. من کلا معاشرت رو در حد کم می پسندم. خیلی کم. حتی با دوستان نزدیکم که دوس ...

دقیقا من تجربه کردم همش فک میکردم غیرعادی هستم مثلا ازین که هرروز خونه ی کسی برم یا کسی بیادخونمون حس میکردم نظمم بهم خورده حس کارمفید رو نداشتم تااینکه این حسموبه همسرم گفتم؛گفتم واقعا حس پوچی بهم دست میده براهمین یه تصمیمایی گرفتم وازکوچکترینش شروع کردم الان حال بهتری دارم....شایدباورت نشه دلسوزیایی مالی بی جهت داشتم وخودمومینداختم وسط ازوقتی که همونو هم کنسل کردم واقعاشرایطم خیلی بهترشده.دقیقا داشتم ضعیف میشدم یهوبه خودم اومدم گفتم نمیخوام بچم مثل خودم شه این دلسوزی بیجامانع پیشرفتش میشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️