2777
2789
عنوان

روزه اول محرم فراموش نکنید (منتظرهای مامان شدن)

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 49 پست
اسی عزیزم و همه دوستان منتظر  اگه براتون مقدوره هرطور شده نذر پیاده روی اربعین رو بکنید و برید ...

منم اقا ی دفعه دعوت کرده دیگه لایقم ندوست امسال شوهرم نیت کرده ارباب به جان خواهرشون قسم میدم دعوتش کنن.اگه انشاالله امسال رفتین برا باز شدن زبون مسرم دعا کنید

آره حتما

از روز اول محرم تا روز اربعین هر روز زیات عاشورا بخون با صد لعن و صد سلام

بعد زیارت عاشورا دعای علقمه بخون حتما

اگه برات مقدوره سفر کربلا در ایام اربعین برو و نذر کن برای بچه دار شدنت

کل محرم و صفر ی تیکه پارچه سیاه یا پرچم سیاه از شب اول محرم به نیت عزای پسر فاطمه زهرا تو خونت بزن و به حرمت این ایام سعی کن اگه میتونی تا اربعین اگر نمیتونی تا هفتم امام حسین مشکی بپوش و عزاداری کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا اصلا نگران نباش خواهر زاده من تا ۴ سالگی با اشاره حرف میزد فقط من و مامانش حرفش می فهمیدیم گا ...

خودمم دلم روشنه.ولی امان از حرف مردم اخه ما هیچ کس تو فامیل نداشتیم این طوری

اسی عزیزم و همه دوستان منتظر  اگه براتون مقدوره هرطور شده نذر پیاده روی اربعین رو بکنید و برید ...

کاش مقدور بود خودم و همسرم کارمندیم 

کاش تصویرت نفس می کشید مادر

بچه های این دوره زمونه سردی زیاد میخورن واسه همین دیر زبون باز میکنن ، خواهر زاده منم هر روز چندتا بستنی و با هر غذایی ماست و صبحانه پنیر خب معلومه اینجوری میشه

امیر حسین از خود اقا گرفتمش تو روضه روز تاسوعا از اقا ابلفضل گرفتمش

قربونش برم من تو ی گروه صلوات هستم امروز میگم ک ب نیتش حمد بخونن الاهی ک خدا ب شما صبر بده غصه نخور خوب میشه گلم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
امیر حسین از خود اقا گرفتمش تو روضه روز تاسوعا از اقا ابلفضل گرفتمش

بحق ابالفضل العباس،بزودی زود زبانش باز میشه و دلت شاد عزیزم

توی ایام محرم و صفر به نیت شفای گل پسرت نذری بگیر و بهش بده بخوره 

بخصوص شیر در روز شیرخوارگان حسینی

الهی که بحق شش ماهه ارباب حاجت روا بشی عزیزم

ترو خدا لطفا بخاطر ۴تا آدم بی‌شعور حرف مفت زن ن خودتو آزار بده ن زندگیتو جهنم کن باور کن مثل بلبل حرف میزنه امروز حرفمو یادت باشه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
ترو خدا لطفا بخاطر ۴تا آدم بی‌شعور حرف مفت زن ن خودتو آزار بده ن زندگیتو جهنم کن باور کن مثل بلبل حر ...

امان از حرف مردم ، من خودم به خاطر بچه دار نشدنم خیلی حرف شنیدم از بقیه 

عزیزان روزه ی اول ماه محرم فقط برای حاجت بچه دار شدن خوبه؟ کسی رو دیدین که بجز حاجت بچه دار شدن حاجت دیگه ای گرفته باشه؟! 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
امان از حرف مردم ، من خودم به خاطر بچه دار نشدنم خیلی حرف شنیدم از بقیه 

خدا عزیزاشون و ب همون چیزی ک خدا نخواسته و صلاح دیده همونجوری امتحان کنه بفهمن نیش زدن خیلی درد داره