2777
2789
عنوان

روزه اول محرم فراموش نکنید (منتظرهای مامان شدن)

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 49 پست

ممنون که گفتید عزیزم راستش یه امیدی اومد توی دلم وقتی دوستان گفتن حاجتشون رو گرفتن،انشاالله به حق شش ماهه امام حسین دامن همه منتظرا با فرزند سالم و صالح سبز بشه من و شما هم بزودی مامان بشیم، من چند سال هست که منتظرم واقعا سخته انتظار،انشاالله به زودی خبر بارداریتون رو اینجا بشنویم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون که گفتید عزیزم راستش یه امیدی اومد توی دلم وقتی دوستان گفتن حاجتشون رو گرفتن،انشاالله به حق شش ...

اانشالله اگه حاجت گرفتید بیاید اعلام کنید بقیه امیدوار بشن

کاش تصویرت نفس می کشید مادر

کِیه؟ روز اول محرم

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

خانوما تو رو به سه ساله امام‌حسین قسمتون میدم این شب هایی که تو محرم میرید مسجد دعا کنید زبون پسرم باز بشه ۴ ساله است تعداد کلمه های کمی بلده وقتی کسی از فامیل بهم میگه این کارو بکن زبونش باز بشه دلم اتیش میگیره.چند وقتیه دلم‌نمیخواد برم تو جمع.

اسی عزیزم و همه دوستان منتظر 

اگه براتون مقدوره هرطور شده نذر پیاده روی اربعین رو بکنید و برید کربلا

دوست همسرم خدا خیرش بده اونم بعد اینکه ما هزارتا دکتر رفتیم و جواب نگرفتیم بهمون گفت اربعین برید کربلا

من و همسرم سه سال رفتیم اما خبری از بارداری نبوذ

سال ۹۹ دوباره خاستیم بریم که کرونا باعث شد راه بسته بشه

۱۴۰۰ خاستیم بریم که چون سفر هوایی بود فقط و هزینه اش برامون زیاد میشد و نداشتیم نرفتیم

خیلی دلم شکست و گفتم آقای من ارباب من اگه نمیخای واسطه مادر شدن من پیش خدا بشی اشکال نداره اما اربعینت رو ازم نگیر ، (دوستانی که سفر اربعین رو تجربه کردن حال و حرفزمنو بهتر متوجه میشن ) خلاصه اینکه من اربعین ۱۴۰۰ باردار بودم و بیخبر بودم از بارداریم

و زمانیکه داشتم با اربابم درددل میکردم حتما آقا داشتن میگفتن تو مادر شدی و حاجت روا اما من گوش،شنوای صدا مسین فاطمه سلام الله رو نداشتم😭😭

منم پارسال روزه گرفتم و بعد ۱۵ سال خدا بحق و حرمت امام حسین صدامو شنید  الانم نی نیم کنارم خوا ...

عزیزم خدارو شکر الاهی نی نی ت عاقبت ب خیر بشه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خانوما تو رو به سه ساله امام‌حسین قسمتون میدم این شب هایی که تو محرم میرید مسجد دعا کنید زبون پسرم ب ...

به خدا اصلا نگران نباش خواهر زاده من تا ۴ سالگی با اشاره حرف میزد فقط من و مامانش حرفش می فهمیدیم گاهی نمی تونست منظورش برسونه گریه وحشتناک میکرد الان که مدرسه میره قشنگ حرف میزنه مطمئن باش پسرت خوب خوب میشه

کاش تصویرت نفس می کشید مادر
خانوما تو رو به سه ساله امام‌حسین قسمتون میدم این شب هایی که تو محرم میرید مسجد دعا کنید زبون پسرم ب ...

الاهی ب حق خون گلوی امام حسین پسر گلت مثل بلبل حرف میزنه اسم پسرتون و اگه دوس دارین بگین

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️