2777
2789
عنوان

توگوشی شوهرم........😟😢😢

365 بازدید | 9 پست

بچه ها چند وقته شوهرم مداممم تو گوشیشههه . رفتاراش یه هفتست خیلی مشکوک شده😭

مثلا امشب رو مبل نشسته بود داشت با گوشیش کار میکرد یهو تا من اومدم نشستم صفحه چتشو بست☹

همشم تو واتساپه میپرسم ازش کیه میگه همکارمه میگم خوب نشون بده میگه چه معنی داره حرفای دوتا مردو بفهمی.

تازه ازدواج کردم و نگرانم😕

با این واتساپ وب و واتساپ جیبی و اینا نمیشه کاری کرد?توروخدا اگه بلدین بهم یاد بدین.گوشیش رمز داره یه عالمه نمیتونم بازش کنم مگر اینکه واتساپشو یه کاری کنم😞 

کاربری قبلیم ترکید😐کاربر جدید نیستم🙄💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش جدی بزن حرف بنز بهش بگو میخوام بفهمم نمیخوام بفهمم من زنتم خودم حریم خصوصیتم خودت راضیی الان م ...

نمیخوام یه چیزی بگم بفهمه حساس شدم بدتر کنه

میخوام اول چکش کنم بعد مطمئن شم😕

زن وشوهرچرا گوشیشون رمزداشته باشه ورمزگوشی همدیگه ندونن خدایی؟

مگه خلافی میکنن مگه راه کج میرن مگه چیزی پنهانی دارن که عین گاوصندوق درگوشیابروی هم قفل میکنن من نمیدونم چه معنی داره اینکارشون

زن وشوهرچرا گوشیشون رمزداشته باشه ورمزگوشی همدیگه ندونن خدایی؟ مگه خلافی میکنن مگه راه کج میرن مگه ...

همین که رمز گوشیشو و اینارو بهم نمیگه هم خیلی مشکوکم کرده مگه چی کار میکنه😕هردفعه ام گوشیش دستشه منو میبینه سریع خاموش میکنه

همین که رمز گوشیشو و اینارو بهم نمیگه هم خیلی مشکوکم کرده مگه چی کار میکنه😕هردفعه ام گوشیش دستشه من ...

شماهم شک بدلت راه نده گاهی آقایون گروهای مختص خودشون دارن کلا هرحرفی یافیلمی میفرستن گروه ونمیخوان خانمشون ببینه دوست ندارن خانمشون بادیدن این مطالب یاکلیپاچشمشون مثلابازبشه 

واتساپ وب حتما باید گوشی طرف برای چند لحطه هم که شده بهش دسترسی داشته باشی چون باید یه کدی رو اسکن کنی

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»