2777
2789
عنوان

دارم ازدواج میکتم به استان دیگه غریبه بودن خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 97 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر درون گرا باشی و عاشق تنهایی نه اذیت نمیشی ولی اگر مثه من برونگرا باشی یکم سختت میشه ولی من خودمو بعد چند ماه با شرایطجدید وفق دادم...دوس داری درس بخون دوس داری میری مهارتای دیگ یاد میگیری...خلاصه هدف داشته باشی اذیت نمیشی بعدم سه ساعت راهی نیس همسرت پایه باشه ماهی دو دفعه یا یه دفعه میتونی بیای ب خانوادت سر بزنی

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

ادم با ادم فرق داره دیگ مثلا من برم کشور دیگم زیاد مشکلی ندارم ولی اگه خیلی وابستگی عاطفی داری به خانوادت شاید یکم سختت بشه 

بعدا میتونین حرف بزنین شهر خودت زندگی کنین مثلا

(: Momento mori

منکه اصلا دل ازدواج به شهر غریب رو نداشتم 

خداروشکر به شهر خودم ازدواج کردم 

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫

اگه همه چیش عالی باشه نه چرا بد باشه عالیه فقط طی کن که مثلاً ماهی یک بار یا دو ماه یک بار حتما بری به خونوادت سر بزنی.خدای نکرده آدم بد اخلاق بی پول که  دیوار به دیوار خانواده تون باشه به چه دردی میخوره...ازدواج بلوغ فکری میخواد مستقل باشی و رو پای خودت باشی ...

ادم با ادم فرق داره دیگ مثلا من برم کشور دیگم زیاد مشکلی ندارم ولی اگه خیلی وابستگی عاطفی داری به خا ...

سه ساعت راهه شغلش جوریه نمیتونه بیاد شهر من استخدام شرکتی هست ک شهر من ندارتش ک انتقالی بگیره فقط میتونه انتقالی برا تهران بگیره

امکان داره همسایه مامانت اینا باشی ولی شوهرت بد باشه و زندگی رو زهرمارت کنه  اگه دوسش داری فکر ...

من عاشقشم ب سختی تونس خونوادمو راضی کنه فوق العادس ینی همه جوره برا بدست اوردنم تلاش کرده

اگر شوهرت مطمعنی هرجا باشی حتی جانم برات بهشته نگران نباش خواهر ایشالا خوشبخت بشی

مرسی عزیزم چقد حال خوب دادی بم عشقم خیلی ادم خوبیه تمام این چهار سال تو سختترین شرایطم ازم حمایت کردم دستم گرفت تو حال بدم بهم امید داد تو حال خوشم باهام خوش بود اوایل خونوادم راضی نبودن بخاطر راه دور خودشو ثابت کرد تا بالاخره قبول کردن الان جواب مثبت دادیم بعد محرم و صفر بیان انشالله مرسی حرفات ارامش بهم داد 

خب پس ببین سختته ۳ ساعت تو راه باشی هر چند روز یبار؟

خونوادم گفتن میاییم پیشت سر میزنیم بت نه دو سه روز یبار ک نمیشه رفت ولی ماهی دو ماهی یبار میتونم راسش ارشد هم مجاز شدم مرحله اول مهندسیا رو فقط شهر عشقم داره واس همون ارشدمم همونحا زدم دیگه سرگرم درس هم هستم عشقم بهم گفت من پشتتم تا اخر درس بخون برو سر کار ب اهدافت فک کن

اگه همه چیش عالی باشه نه چرا بد باشه عالیه فقط طی کن که مثلاً ماهی یک بار یا دو ماه یک بار حتما بری ...

همه چیزش عالیه راساش تفکرات اکثر پسر های شهر و استانم خیلی بستس و عشقم تفکراات خیلی خوبی داره ی چی میگم ی چی میشنوی حتی از غیبت بدش میاد هیچوقت قضاوت نکرده هیچوقتتت ندیدم پشتمو خالی کنه تصمیم گرفتم با عقلم جلو برم هر چی جلو رفتم عرشقتر شدم می ارزه راه دور چون پسر خوب خیلی کمخ