2777
2789
عنوان

بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 82 پست
خیلی سختی کشیدم  

و عاقلی که به این سن بجای رفتن دنبال کارای بیهوده یا حتی بد بفکر ایندتی الان قرن بیستو یکه هزارسال پیش نیست که بپرسن نسب و فامیلیت به کجا برمیگرده خودت تلاش کنی میتونی به همه جا برسی منم یتیمم و تنها و از هیجده سالگیم کارمو شروع کردم نمیگم اسونه ولی زندگی برای همه یک شکلی نیست برای مام اینجوریه دیگه به خودت افتخار کن که عاقلی و فکر اینده و اینکه هر پولی حتی کم هم درمیاری سریع طلا بگیر بذار صندوق امانات بانک اصلا پول نگه ندار که ارزشش کم میشه 

یه دود یه دود دوری دودود😂

ن عامو اینجوریام نی برا تو ک سختی کشیدی ب نظرم اعتیاد ی چیز مسخرس  و اصلا گرفتارش نمیشی چون روحت اسیب دیده ب اندازه کافی دیگ حوصله ی درد دیگ نداری منم بچگی سختی داشتم شوهرم بچگی خوب وراحت گاهی ب مشکل میخوریم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن عامو اینجوریام نی برا تو ک سختی کشیدی ب نظرم اعتیاد ی چیز مسخرس  و اصلا گرفتارش نمیشی چون روح ...

وای من یکی از ترسام دقیقا همینه که با مردی ازدواج کنم که سختی نکشیده و یجورایی تو پر قو بزرگ شدسا که منو نفهمه البته منم هیچوقت از نظر مالی اینا مشکلی نداشتم و هرچی میخواستمو داشتم اما بهرحال فوت والدین ادمو میشکنه و میترسم همسرم درکم نکنه 

وای من یکی از ترسام دقیقا همینه که با مردی ازدواج کنم که سختی نکشیده و یجورایی تو پر قو بزرگ ...

نترس شوهرمنم درک میکنه ولی گاهی از دستش در میره و مسائل من از درکش خارج 

براش ک توضیح میدم قانع میشه چون واقعا مهربونه نترس اصلا با چشم باز انتخاب کن