2777
2789
عنوان

بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 82 پست
خیلی سختی کشیدم  

و عاقلی که به این سن بجای رفتن دنبال کارای بیهوده یا حتی بد بفکر ایندتی الان قرن بیستو یکه هزارسال پیش نیست که بپرسن نسب و فامیلیت به کجا برمیگرده خودت تلاش کنی میتونی به همه جا برسی منم یتیمم و تنها و از هیجده سالگیم کارمو شروع کردم نمیگم اسونه ولی زندگی برای همه یک شکلی نیست برای مام اینجوریه دیگه به خودت افتخار کن که عاقلی و فکر اینده و اینکه هر پولی حتی کم هم درمیاری سریع طلا بگیر بذار صندوق امانات بانک اصلا پول نگه ندار که ارزشش کم میشه 

یه دود یه دود دوری دودود😂

ن عامو اینجوریام نی برا تو ک سختی کشیدی ب نظرم اعتیاد ی چیز مسخرس  و اصلا گرفتارش نمیشی چون روحت اسیب دیده ب اندازه کافی دیگ حوصله ی درد دیگ نداری منم بچگی سختی داشتم شوهرم بچگی خوب وراحت گاهی ب مشکل میخوریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عامو اینجوریام نی برا تو ک سختی کشیدی ب نظرم اعتیاد ی چیز مسخرس  و اصلا گرفتارش نمیشی چون روح ...

وای من یکی از ترسام دقیقا همینه که با مردی ازدواج کنم که سختی نکشیده و یجورایی تو پر قو بزرگ شدسا که منو نفهمه البته منم هیچوقت از نظر مالی اینا مشکلی نداشتم و هرچی میخواستمو داشتم اما بهرحال فوت والدین ادمو میشکنه و میترسم همسرم درکم نکنه 

وای من یکی از ترسام دقیقا همینه که با مردی ازدواج کنم که سختی نکشیده و یجورایی تو پر قو بزرگ ...

نترس شوهرمنم درک میکنه ولی گاهی از دستش در میره و مسائل من از درکش خارج 

براش ک توضیح میدم قانع میشه چون واقعا مهربونه نترس اصلا با چشم باز انتخاب کن