من فوقش بتونم یه کار پیدا کنم خیلی روز بزنم یه خونه بسازم چطوری واقعا میتونم یه خانواده تشکیل بدم و چطوری برم خواستگاری در اینده وقتی هیچ خانواده ای ندارم تنهای برم واقعا اصلا شدنیه ؟
و عاقلی که به این سن بجای رفتن دنبال کارای بیهوده یا حتی بد بفکر ایندتی الان قرن بیستو یکه هزارسال پیش نیست که بپرسن نسب و فامیلیت به کجا برمیگرده خودت تلاش کنی میتونی به همه جا برسی منم یتیمم و تنها و از هیجده سالگیم کارمو شروع کردم نمیگم اسونه ولی زندگی برای همه یک شکلی نیست برای مام اینجوریه دیگه به خودت افتخار کن که عاقلی و فکر اینده و اینکه هر پولی حتی کم هم درمیاری سریع طلا بگیر بذار صندوق امانات بانک اصلا پول نگه ندار که ارزشش کم میشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ن عامو اینجوریام نی برا تو ک سختی کشیدی ب نظرم اعتیاد ی چیز مسخرس و اصلا گرفتارش نمیشی چون روح ...
وای من یکی از ترسام دقیقا همینه که با مردی ازدواج کنم که سختی نکشیده و یجورایی تو پر قو بزرگ شدسا که منو نفهمه البته منم هیچوقت از نظر مالی اینا مشکلی نداشتم و هرچی میخواستمو داشتم اما بهرحال فوت والدین ادمو میشکنه و میترسم همسرم درکم نکنه