2777
2789

برای جهیزیه چینی چه برندی خوبه و اینکه به نظرتون آنلاین بخرم مثلا از دیجی کالا یا بعضی سایتا چون جایی که من هستم به شدت مغازه ها گرون میدن 

تنها راهنمایی که دارم اینه که اگه تعداد زیاد میخوای چینی زرین ی سرویس هایی داره که 95 پارچه یا 102 پارچه ان.کلیتش 12نفرس ولی برنج خوری و میوه خوریش 18 نفرس. اینجوری تقریبا 18 نفر جواب میده ولی هزینت کمتر میشه و چیزای الکیش 18 تا نیست. ولی کلا آرکوپال بگیری بهتره سبک تره و قابل استفاده تر. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چینی زرین درجه کیفی عالی شو بگیر ،لعابش عالیه ،حالا حالاها خط نمیفتهقيمتش همه جا یکیه ،از سایت خود چ ...

شما داری؟ تو ماشین ظرف شویی هم گذاشتید ببینید اتفاقی براش میوفته یا نه؟

شما داری؟ تو ماشین ظرف شویی هم گذاشتید ببینید اتفاقی براش میوفته یا نه؟

اره عزیزم ،من دو سرویس مختلف دارم ازش 

لعاب یکیش درجه کیفی عالی و یکیش خوبه 

هر دو خوبن ،اما عالی یکم لعاب قوی تر داره 

فقط اگه میخوای حتما با ماشین بشوری ،طرح طلایی دار یا نقره  ای دار نگیر ،تو ماشین آسیب می‌بینن ،میره رنگشون 

اما اگه با دست میشوری که موردی نداره 

رو جعبه چینی حک شده میشه تو ماشین گذاشت یا نه ،بهش دقت کن بانو