2777
2789

یا اگه حرفی داری، نصیحت و تجربه ای داری واقعا خوشحال میشم بخونم 😍

هنوز شروع نکردم، از نظر روانی مساعد نبود و نیستم ولی گفتم آخرین تاپیکم رو بزنم 🫂

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا قشنگ تر از اینکه برسی بهش ؟!

نهه واقعااا، مرسیییی 🥺🤍🫂

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

موفق باشی عزیزدلم منم پشت کنکوریم مشاورم گفت از شنبه شروع میکنیم انشالله برسی به هرچی که میخوای🫂❤️

عزیزمم، مرسییی

ان شالله تو هم موفق باشی و برسی به هدفت😍

میتونم بپرسم رتبه سال قبلت در چه محدوده ای بود( البته اگه ناراحت کننده نیست و مشکلی نیست بگی) 

عزیزمم، مرسیییان شالله تو هم موفق باشی و برسی به هدفت😍میتونم بپرسم رتبه سال قبلت در چه محدوده ای بو ...

قربونت برم عزیزم❤️

اره خیلی داغون بالای ۵۰ هزار بود 

البته من فارغ التحصیل ۴۰۳ بودم ۴۰۴ دومین کنکورم بود. 

الانم پیرا میخوام مشاورم میگه قبول میشی حتما ولی خودم ته دلم خالیه🥲💔

قربونت برم عزیزم❤️اره خیلی داغون بالای ۵۰ هزار بود البته من فارغ التحصیل ۴۰۳ بودم ۴۰۴ دومین کنکورم ب ...

فدای سرت 

من دارم این چند روز سوگواری می کنم، میگن وقتی میخوای با گذشته ات کنار بیای باید باهاش خداحافظی کنی 

سخته، ممکنه در طول سال هم هزار بار ناامید بشیم، ذهنیت ی بازنده رو داشته باشیم ولی ان شالله خدا کمکمون میکنه 🤍🥲

اصلا با این ذهنیت وارد بازی نشو، ان شالله امسال دیگه آخرین ساله و موفق ازش بیرون میای 

منم دلم میخواد مشاور بگیرم ولی واقعا نمیدونم کی خوبه کی فیک نیست

فدای سرت من دارم این چند روز سوگواری می کنم، میگن وقتی میخوای با گذشته ات کنار بیای باید باهاش خداحا ...

دقیقااا انشالله تموم بشه بره منکه واقعا خستم

مشاور حضوری اگه بتونی بگیری خیلی بهتره، من مشاورم حضوریه و واقعا فهمیده‌س و قبولیای خوبی داشته.

با مشاورای اینستا من صحبت کردم، مهدی کریمی خوب و داناعه اونم ولی بازم نمیشه بهشون اعتماد کرد چون بالاخره هم تعداد دانش اموزشون بالاس هم اینستا فعالیت دارن.

آکادمی فرجیکو و سیب ترش و مدیکال هم هست ولی اوناهم چون تیمی کار میکنن بازم عالی نیستن.

- اُمید‌ هَمیشہ زِمزِمہ میکُنہ ادامہ بِده!'✨

تو الان تو گذشته آیندتی پس جایی برای پشیمونی نزار!

《..ق‍‌وی‍‌ ت‍‌ر از دی‍‌روز بجنگ..》✌

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها
در مقابل شکوهش زانو بزنند :)🦋✨

نزار ازتماشای سقوطت لذت ببرن پرواز کن•😉😎😘✌