2777
2789
عنوان

بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 82 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوو برادر بچه طلاق هم شد بهانه‌ . میخوای تلاش نکنی بهانه نیار لطفا.ادم بخواد کاری رو کنه راهشو پیدا میکنه نخواد بهانشو

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
عوو برادر بچه طلاق هم شد بهانه‌ . میخوای تلاش نکنی بهانه نیار لطفا.ادم بخواد کاری رو کنه راهشو پیدا ...

گاهی وقتا راهی نیست فقط بچه طلاق نیستم اصلا نصم خانواده  هم ندارم

ممنون

😊فکرای منفی روبریزدور الان سنت کمه وقت پیشرفته.. نشه چندسال دیگه بگی ای کاش اونکارومیکردم ای کاش این کارومیکردم.همه روزایی که میگذره لحظات عمرمونه قدرشوبدون 

خودتودوست داشته باش❤
من از همه کوچیک دارم تنها پسرم سربازی رفتم  دارم میرم جوشکاری یاد میگیرم

آفرین عالیه.هنوز خیلی زوده برای ازدواج.کار کن حسابی پول تا میتونی پس انداز کن.آیندت روشنه انشاالله

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

چرا نشه ان شالله بهترین زندگیارو خواخی داشت اتفاقا چون سختی کشیدی عاقلتری اگرم سختی نکشیدی حتما والدین خوب و فهمیده ای داشتی که باهم نساختن و جدا شدن پس توهم فرهنگ بالایی داری