2777
2789
عنوان

بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 82 پست
منظورت چی با ناملایمات مثلا من بزرگترین مشکلم تو زندگیم زن بابام بودش توم اینطوری بودی پدرت اذیتت می ...

زن بابام بابام مادرم همشون فکر خودشونن  اصلا براشون مهم نیستم یک سال سر یه لج مادرم از خونه بیرونم کرد

زن بابام بابام مادرم همشون فکر خودشونن  اصلا براشون مهم نیستم یک سال سر یه لج مادرم از خونه بیر ...

واقعا مامانت ازخونه بیرونت کردش😔مامانمم داشمو خیلی کتکش زد براهمین افسرده شده بود من باز سرکارمی رفتم سرم بندبودش زیاد به این چیزهافکرنمی کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من کل زندگیم با ناملایمات جنگیدم سخت ترین کارا رو کردم 

امیدوارم خوشبخت بشی اونقدر خوشبخت که روزهای سختت از یادت بره مهم نیست عروسی گرفتی یانه مهم نیست پدر ومادر داری یانهمهم اون که باهمسرت مثل یه دوست باشی زندگی اینچنینی برات ارزو میکنم عزیز م شما جای پسرم هستی

واقعا مامانت ازخونه بیرونت کردش😔مامانمم داشمو خیلی کتکش زد براهمین افسرده شده بود من باز سرکارمی رف ...

جوشکاری خیلی علاقه دارما ولی اصلا کلا بی انگیزه شدم حس میکنم کارم ارزش نداره  مثلا این چیزی که یاد میگیرم بچه بازی فایدع نداره 

واقعا مامانت ازخونه بیرونت کردش😔مامانمم داشمو خیلی کتکش زد براهمین افسرده شده بود من باز سرکارمی رف ...

اصلا پکیده شدیم :/ داداشت اگه اذیتش میکنن نزار تو خونه بمونه

بچه طلاق که قاتل نیست جانی نیست .چه حرفیه .دیگه این چیزا مهم نیست که .الان پشت هم دارن جدا میشن با بچه 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
ممنون :/ خوشحالم کردی 

همچنین انگیزتو از دست نده هرکاری که علاقه داری وبه پول میرسی اونو یاد بگیر خجالت نکش دست تو نبوده طلاق پدر ومادرت سرتو بالا بگیر میبینی به وقتش همه چی خودش به طرز معجزه اسایی درست میشه

کسی که بخوادباشماازدواج کنه اگربه بلوغ فکری رسیده باشه هیچوقت نبایدگذشته خانوادتون روباشماقاطی کنه پدرومادرشماازدواج کردن بعدش فهمیدن نمیتونن باهم بسازن جداشدن این اصلاتقصیرشمانیست شمانبایدبه پای اونابسوزی هستن کسایی که موردمشابه شماهستن والان خیلی به درجات بالایی رسیدن پس به جای اینکه افسرده باشین وفکرای منفی بکنیدبهتره تلاشتونوبیشترکنین تادراینده بتونین زندگی خیلی بهتری روتجربه کنید.

خودتودوست داشته باش❤