2777
2789
عنوان

جنسیت بچه دوم

9032 بازدید | 20 پست

سلام خانوما  من شکرخدا باردارم وچون بچه اولم دختر بود دوسداشتم دومی پسرباشه برای همین هم خودم و هم شوهرم چندماه رژیم گرفتیم و ماه دوم اقدام باردارشدم .  الان ۱۰ هفته هستم ولی تموم علائم بارداریم مثل دخترمه و تهوع و ویارشدید دارم هیچی نمیتونم بخورم با سرم زنده ام  نی نی ام سمت چپمه  به نظرتون بازم دختره  من حسم میگه بچه دختره و یه جورایی ناراحتم  لطفااا سرزنشم نکنید 

تست جوش شيرين انجام بده

خيييلى درست ميگه 

دو قاشق بريز تو ادرار 

اگه كف كرد و گاز دار شد

نى نى پسره

اگه نه كه دخمله

ان شاءالله به سلامتى

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاء الله که مصلحت خدا باچیزیکه میخوای یکی باشه اما تربیت بچه های همجنس راحت تره، برا همم بهترن، بازم هرچی خدا برا همه بهتر میدونه منم یه دختر دارم اما اگه روزی مجدد بچه دار شم دلیلش دخترم خودم واقعا هیچ نیازی دیگه به بچه حس نمیکنم

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
کسی مثل من بوده که باتموم علائم دختر نینی اش پسر باشه

من دو تا بچه دارم

سرهر دوشون ى جور بودم تقريبا

فقط سر پسرم بيشتر ترشى دلم مى خواست سر دخترم خنثى بود

وگرنه بفيه علائم ها مثل هم بودن

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

هرچی خدا بخواد بعد تقسیم کروموزوم ها

دختر مونسه، همدمه، ناز و ظریفه و برکت خونه و باید براش صف بکشن تا بله ازش بگیرن،دختر هنر و نقاشی و عطوفت خدا تو دنیاست 

من آدم میشناسم ۴ تا دختر آورد و دید نمیتونه پسر بیاره رفت زن گرفت که پسر براش بزاد 

دختراش عروس شدن رفتن خونه بخت امااا پسراش خلافی نبود تو دنیا که نکرده باشن، کلی خون به جگر پدر مادرشون کردن‌، و داماد نمیشن و ولگرد و معتاد و رفیق بازن 

همه میگن نفرین زن اولشه چون دلش شکست و سید بود

اصلا به علائم دل خوش نکن منم هردو بارداریم یه جوربودم ولی جنسیتا مخالف.

ایشالله که سالم باشه وپسر درکت میکنم منم دقیقا مثل تو بودم به خدا توکل کردم وخدا حاجتمو داد 

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰
هرچی خدا بخواد بعد تقسیم کروموزوم ها دختر مونسه، همدمه، ناز و ظریفه و برکت خونه و باید براش صف بکشن ...

اول از خدا بچه ی سالم وصالح با عمر طولانی خواستم بعداگه مصلحت باشه و خدابرام بخواد پسر بشه عاشقم دخترم هستم ولی تو ارزوهام از خدا یه پسرام میخوام اگه به صلاحم باشه

به ویار ربطی نداره من سر دختر اولم تا پنج ماه حالت تهوع و استفراغ داشتم میلم خیلی به ترشیجات بود ولی سر دومی سه ماه خیلی کم حالت تهوع داشتم و میلم به شیرینیجات بود الانم ۱۹ هفتمه

انشالله همون جنسی که دوست داری باشه ولی دخترم بود ناراحت نشو برای بچه ها خوبه که هم جنس باشن مخصوصا دخترا که بیشتر به همدم و هم صحبت نیاز دارن