2777
2789
عنوان

جنسیت بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 9047 بازدید | 20 پست

علائمم  ویارشدید دارم از هفته پنج شروع شده و الان که ده هفته ام هنوز شدید ادامه داره توهفته چندبار باید سرم بزنم  غذا الان تقریبا یک ماه ونیمه اصلا نخوردم فقط هرروز یکم میوه اونم انگور یا سیب میخورم هیچ کاری نمیتونم بکنم سریع سرم گیج میره ومیفتم  حتی موقع نشستن یا راه رفتن بالا میارم فقط باید دراز بکشم که بالا نیارم  یک ماه ونیمه بجز درمانگاه هیچ جا نرفتم از همه چی حالم بهم میخوره پاهام بشدت داغه  نینی سمت چپه شکممه و از تخمدان سمت چپ تخمک ازاد شده بود سینه سمت راستم یکم بزرگتر از سمت چپه  ازقبل بارداری جوش داشتم الانم تک وتوک جوش میزنم  پوستمم خشک شده و خیلی لاغرشدم فقط ام  تست جوش شیرین انجام دادم که  کف کرد ضربان قلب بچه تو۸ هفته ۱۶۹ بود . حسمم میگه نینی دختره  با این علائما خودم میگم حتما دختره  با این که رژیم پسرداشتم  این حالت هامو هم نوشتم که یادم بمونه هروقت جنسیت مشخص شد بیام بگم  که بقیه ام استفاده کنن اونایی که مثل من دنبال علائم هستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.