2777
2789

انقده اسباب بازی های گوگولی دیدم..یه عروسکای نازی😍😍😍

دلم ضعف رفت فقط واسه عروسکا.

یعنی به حدی کودک درونم فعاله اگه مغازه دار نبود تمام عروسکارو بغل میکردم و همونجا غش میکردم..با ۲۰ سال سن با دیدن عروسکا و یا وسایل فانتزی دلم ضعف میره🥺

حالا اینا به کنار بریم سر موضوع اصلی🥺

تو دلم گفتم اگه منم از این فندقای کوچولوی شیطون داشتم🤰🏻👼 براش عروسک میخریدم🥺🥲

یعنی میشه منم یه روزی واسه نی نی م عروسک بخرم🥺

یعنی میشه منم از این فندقا داشته باشم😢

برام دعا کنید  اگه خدا صلاح دونست به ما نی نی بده🙏

دلم بشدت نی نی میخواد👼😘

🦋

🍭

🦋

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه منم وقتی جایی چیزی میبینم تو مهمونی ها با بچه ها بازی میکنم😁😂

وای منم همبازی بچه ها میشم🤭🤭

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
میدونی. تو تا دوسال طول نکشیده بچه دارمیشی ؟؟

۹ ماهه از عروسیمون گذشته

میشه بگی بابام کی میمیره؟

میشه سوال بی مورد تو تاپیک من نپرسید؟میشه ایا؟

عزیزم.  میشی.       تا زیر دو سال  منم دعا کن.  

به امید خدا

توکل کردم فقط به خودش