2777
2789

پیج اصلی منظور همون پیجی هست که والدین و فامیلاتون دارنش...

کدوم؟چرا

نام کاربریم اسم کراشمه🌸🤩...خدایا به امید خودت. 

زشته اگر با فیک فالو کنی

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط من با پیج فیک رفتم خودشم نمیدونست منم😂😂کلی ام باهاش حرف زدم دلتنگیم رفع شد هم امیدوار تر شدم

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

فعلا که مگس نرم دور و برم پر نمیرنه تا اکنموقع خدا بزرگه

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
اصلی فالو کرده بودم کی میخواد بفهمه دوسته یکی از فالور هاس

اخه اگه یه موقع بهم بزنیم نشه ابرومو ببره ... اخه اونجور ایدی همه فامیلارو داره دیگ

جدا شده بودید؟

اله💔

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
اخه اگه یه موقع بهم بزنیم نشه ابرومو ببره ... اخه اونجور ایدی همه فامیلارو داره دیگ

چه آبرویی ببره آخرش بلاک دیگه داشته باشه دیوار حاشا بلند بعدش با کسی باش که اگر کات کردی نخواد بی آبروت کنه بعدشم دیگه این دوره زمونه کسی هیچ غلطی نمیتونه بکنه پلیس فتا

ج
چه آبرویی ببره آخرش بلاک دیگه داشته باشه دیوار حاشا بلند بعدش با کسی باش که اگر کات کردی نخواد بی آب ...

اوهوم درست میگی مرسی ازت🙂🤝🏻

دلشوره داشتم یکم