2777
2789

سلام وقتتون بخیر ❤️ ببخشید من دیپلم دارم و برای آزمون بهورزی دانشگاه علوم پزشکی ثبت نام کردم،نمیدونم منابع آزمونش چیه، تو خوده اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی نوشته دروس عمومی دبیرستان،،،، کتاب و جزوه ی دیگه ای هم لازمه ک مطالعه کنم؟؟؟

شما چه کتابایی رو خوندین و چه درسایی نمره رو بیشتر بالا میبره؟

حد نصاب و درصداتون چند شد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا از مهمترین شرایطشو نداری یک ساکن روستا بودن یعنی بومی بودن دومی هم سن (که این فقط در صورتی قابل ...

سلام عزیز ، شما بهورزی قبول شدید، منابعش دقیقا چیاست

میشه لطفا درخواست دوستیمو قبول کنید ؟ 

سلام عزیز ، شما بهورزی قبول شدید، منابعش دقیقا چیاست میشه لطفا درخواست دوستیمو قبول کنید ؟  

این لینک مطالب و نمونه سوالات و توضیحاتشه اگه به تلگرام دسترسی ندارید اینجام میفرستم براتون

https://t.me/BehvarziGp/86637

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
این لینک مطالب و نمونه سوالات و توضیحاتشه اگه به تلگرام دسترسی ندارید اینجام میفرستم براتون https:/ ...

راهنمای مطالعه برای آزمون دیپلم:

برا کسایی که آزمون دیپلم دارن این فایلا و توضیحات بدردشون میخوره با دقت بخونید👇📝

سوالات آزمون از لحاظ سطحی شاید نصف کنکور باشه سختیش یا کمی کمتر و درحد سایر استخدامیا روتینه و کمی راحت تر حتی 

تعداد سوالات هم ۶۰ تاس معمولا زمانشم بین ۶۰ تا ۹۰ دقیقه

معمولا از دروس دینی ادبیات زبان انگلیسی سه سال متوسطه دوم سوال طرح میشه

اگه چیزی جز اینا باشه تو دفترچه قید میشه(گاهی اطلاعات عمومی سیاسی و مبانی قانونی هم سوال ازش مطرح میشه اگه قید شه تو دفترچه استخدامی و گاهی هم اگه قید نشه درحد ۳.۴ سوال تو بخش دینی سوالاتش میاد ولی چون تعدادش کمه و ممکنه نیاد بهتره بذارید آخر و با خوندن نمونه سوال هم مسلط میشید به اون سوالات زیاد جزوه نیاز نیست درمورد اطلاعات عمومی سیاسی و مبانی قانونی)

اول از همه باید قبل شروع خوندن باید یه نگاه سرسری به نمونه سوالات بندازید تا با سبک سوالات آشنا شید نحوه خوندن براش یاد بگیرید(یه بخشی از نمونه سوال اصلی بهورزی عکسشو پایین گذاشتم بقیه جاها هم همینطوری میاد و همچنین یه تجربه از آزمون و اینکه ۹۵ درصد بچه ها اینجا آزمون دادن از اونا می‌تونی توصیه هاشون بخوای و..) بعد اون اگه بیشتر از یک ماه تا آزمون مونده معمولا روالش اینه اول کتابای درسی(نظام جدید) بخونید بعد تست بزنید از نمونه سوالات مخصوصا نمونه سوالات وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی

همچنین نمونه سوالای ای استخدام هم گذاشتم که از اونا سوالات مشابه یا تکراری میاد معمولا(در بعضی مواقع پیش میاد که بخش عمده‌ای از سوالات آزمون تکراری و کاملا مشابه سایر آزمون استخدامیاس) 

فایلاشون پایین تر موجوده

اگه کمتر از یک ماه مونده یا میخواید خلاصه تر بخونید میتونید جزوه های خلاصه شده استفاده کنید ک برا کنکور استفاده میشه حالا چه خودتون دارید چه دانلود کنید از جاهای دیگه چه از خلاصه دروسی که فایلش قرار داده شده پایین تر و چه جزوات کتاب های آزمون استخدامی که دارید و بعدشم تستشو از نمونه سوالات آزمون ها بزنید

درمورد خود آزمون تو دفترچه استخدام هر استان قید شده که آزمون نمره منفی داره یا نداره پس دقت کنید به این مورد

درمورد میزان خوندن و حد کافی خوندن همه چی به سطح رقباتون داره 

آزمون قانونا ۶۰ درصد نمره نهایی تشکیل میده ولی عملا مهم تره و نقش اساسی تری داره تو انتخاب فرد اصلح تر پس خوب بخونید و تمام تلاشتون بکنید

درمورد فایل های تدریس دروس(حجمشون زیاده با اینترنت نامحدود چیزی دانلود کنید یا اگه اینترنت خونگی دارید ک هیچی)

همایش زبان اناری که توصیه میشه به دیدن مطالب مهم برا مرور بصورت خلاصه و جامع آورده حتی اگه کلیپاشم ندید لغات جزوه‌ش بخونید مفیدن

درمورد تدریس ادبیات و زبان قریشی برا بچه های که بعضی از مباحث مشکل دارن و وقت کافی برا دیدن کلیپ دارن و دوس دارن مطالب با تدریس یاد بگیرن مناسبه

درکل سبک خوندن شخصیه اینا صرفا توصیه‌س و با توجه به منابعی که در اختیار دارید تصمیم بگیرید و خوندن شروع کنید هرچه بیشتر و هوشمندانه تر بهتر

با آرزوی موفقیت❤️

✍حقود

@Behvarz1400

راهنمای مطالعه برای آزمون دیپلم: برا کسایی که آزمون دیپلم دارن این فایلا و توضیحات بدردشون میخوره ب ...

سلام عزیزم 

من دیپلمم حسابداریه پیش دانشگاهی ندارم نظام قدیمم معدلمم۱۴ هس

بومی هستم وایثارگری هم دارم سنم ۲۵ هست بنظرت شرایطم برابهورزی جوره؟یعنی دیپلمم رو قبول میکنن؟ 

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
سلام عزیزم  من دیپلمم حسابداریه پیش دانشگاهی ندارم نظام قدیمم معدلمم۱۴ هس بومی هستم وایثارگری ...

نگاه کنید چون دیپلمتون فنیه و دوازده ساله نیست طبق قانون نمیتونن قبول کنن ولی من چند مورد استثنا دیدم نادیده گرفتن اما اگه این مورد قبول کنن که بعید میدونم بقیه شرایطتتون خیلی خوبه سن و معدلتونم اوکیه و چندسالی وقت دارید اگه اگهی بدن 

راهنمای مطالعه برای آزمون دیپلم: برا کسایی که آزمون دیپلم دارن این فایلا و توضیحات بدردشون میخوره ب ...

سلام ، ببخشید من زبانم خیییلی ضعیفه ، و تا الان تو هر آزمونی که شرکت کردم ، هیچ وقت سوالای مربوط ب زبانو جواب ندادم 

رقبام خیلی زیادن ، حدودا ۱۰ نفر 

ولی نمیدونم اونا زبانشون در چ سطحیه 

میشه لطفا راهنماییم کنید ک چیکار کنم زبان انگلیسیو 

ب نظرتون اگ اصلا جواب ندم قبول میشم؟

من خیلی ب این شغل نیاز دارم ، باید قبول شم لطفا راهنمایی کنید 🥺🥺🥺🥺🙏🙏🙏

سلام ، ببخشید من زبانم خیییلی ضعیفه ، و تا الان تو هر آزمونی که شرکت کردم ، هیچ وقت سوالای مربوط ب ز ...

سلام خصوصی پیام داده بودید اونجا براتون جواب دادم اگه متوجه نشدید بگید من براتون دویاره توضیح میدم

خواهش میکنم چیزی نبود

سلام گلم خوبی.من 23سالمه و سال دوازدهم تجربی رو نخوندم و تازه بزرگسالان شرکت کردم ک بخونم و توخراسان رضوی هستم و روستایی..خیلی ب کار احتیاج دارم بنظرت واسه بهورزی یا خدمات بیمارستان چجوری شرکت کنم؟؟؟

سلام گلم خوبی.من 23سالمه و سال دوازدهم تجربی رو نخوندم و تازه بزرگسالان شرکت کردم ک بخونم و توخراسان ...

بهورزی(مراقب سلامت روستا(اینایی که تو خانه بهداشت کار میکنن) باید حداقل دیپلم بگیری بعد روستاتون نیرو بخواد(مشهد امسال گرفتن) بعد ثبت نام میکنی اگه کاردان و کارشناس مرتبط تو روستا خودتون و همجوار اینا نباشه

بعد مصاحبه و گزینش و دوره آموزشی 

اگه بهیاری(کمک پرستار(تو بیمارستان کار میکنن و سخت هم هس شرایط شغلیشون)) هم منظورتونه برا بیمارستان که اونو باید برید جهاد دانشگاهی اونجا دوره داره بعد اینکه گذروندید میتونید تو بیمارستانا یا کلینیکها کار کنید